EJENDOMSMÆGLER TÅRNBY

Din ejendomsmægler i Tårnby

Sweet-Homes er en lokal ejendomsmægler på Amager. Vi lægger vægt på, at vores kunder får en tryg oplevelse med et hurtigt boligsalg. Da vi er lokale, kender vi området særdeles godt. Vi ved hvordan markedet står, hvor køberne er og hvordan, vi bedst kan sælge netop din bolig. Vi ved, at vi ikke kun sælger din bolig. Vi sælger også området, placeringen, nærheden og så videre. Og det er altså en hel del lettere, når man kender området rigtig godt. Vi har især solgt mange lejligheder på Amager og i Tårnby, men har også solid erfaring med salg af andelsboliger og villaer. Vi samarbejder med de bedste på markedet til online salg. Din bolig vil derfor blive eksponeret for de personer, som kunne været på markedet for lige præcis din bolig på medier som Facebook.

Trygt valg af ejendomsmægler i Tårnby

Vi ved godt, at det både er bolig og et hjem, vi sælger. Det skal naturligvis være en tryg oplevelse af overdrage ansvaret for salget af huset hvor dit barn voksede op. Eller den første lejlighed, du købte alene. Eller andelsboligen, hvor du mødte din kæreste for første gange. Alle boliger er specielle og har sine egne minder og muligheder. Vi er heldigvis specialister i at sælge alle slags boliger – og vi vil også meget gerne hjælpe med at sælge din.  Vi står ved din side fra dag 1 i dit boligsalg, og sørger for alt, stort og småt. Vi sørger for, at der kommer en fotograf og tager professionelle billeder af din bolig, så det virkelig virker sig fra sin bedste side. Fotografen vil også stå for plantegning. Vi kan også hjælpe med en kontakt til et firma, som kan lave tilstandsrapporten, hvis det er nødvendigt. Vi står naturligvis også for fremvisningerne og åbent-hus arrangementerne, forhandling med køberen, det nødvendige papirarbejde med mere. Ved at vælge os som ejendomsmægler i  Tårnby, kommer du hurtigt og trygt i mål med dit boligsalg.  

Vi kommer gerne forbi til en gratis og uforpligtende salgsvurdering af dit hus eller din lejlighed i Tårnby. Du er også meget velkommen i vores butik på Njalsgade 20, hvor kaffen altid står klar. Her kan vi tage en uforpligtende snak om dine muligheder i vores hyggelige dagligstue.

Så kontakt os allerede i dag, hvis du står og skal sælge din bolig i Tårnby. Du kan finde vores kontaktinformation her.

 

Har du allerede solgt din bolig og leder efter en ny bolig? Vi kan hos Sweet-Homes også tilbyde køberrådgiving, så du også kan komme sikkert i mål med købet af dit næste drømmehjem. Læs mere om køberrådgivning her.

Afspil video