Hos Sweet-Homes er vi ejendomsmæglere – lige præcis dér, hvor du er. Uanset om du er køber, sælger, udlejer eller investor.

Maria Schlichting

Stor beslutning

Det er en stor beslutning at sælge sin bolig – og det er dér, hvor Sweet-Homes kan hjælpe dig. Hos os er der ikke langt fra beslutning til handling, så uanset om du står med en lejlighed, villa, rækkehus, villalejlighed eller en projekt lejlighed, så lad os hjælpe dig.

Erfarent team

Vi er et erfarent ejendomsmægler team, som sælger dit hjem på bedste vis. Jeg (Maria) har været ejendomsmægler i 27 år i København og har hjulpet mange igennem en god ejendomshandel.

Solgt eller gratis

Ligesom alle andre mæglere og store kæder, har vi princippet ”Solgt eller Gratis” på alle boliger i København. Men her hører ligheden også op. For hos Sweet-Homes får du meget mere end et sælgende smil – du får et salg, hvor du bliver fulgt hele vejen igennem salgsforløbet og en dedikeret rådgivning – indtil den dag, hvor vi er i mål for dig og dit salg af dit hjem.

Effektiv markedsføring

I samarbejde med digitale marketing specialister har vi udviklet en stærk digital markedsføringsplatform, der sikrer, at din bolig bliver synlig overfor den rette målgruppe.

3 digitale responspakker

Vælg mellem 3 effektive responspakker. Alle pakker understøttes af markedets stærkeste digitale annonceringsplatform, hvor vi blandt andet kan skræddersy målgruppen for din bolig på baggrund af demografi, geografi samt adfærd og interesser og løbende optimere annonceringen for din bolig via data og kunstig intelligens.

Markedets bedste resultater

Med de nye markedsføringspakker tilbyder vi markedets bedste resultater, og sammen med vores erfarne mæglere gør det os til dit oplagte valg, når du skal have solgt din bolig.

I samarbejde med digitale marketing specialister har vi udviklet en stærk digital markedsføringsplatform, der siker, at din bolig bliver synlig overfor den rette målgruppe.