EJENDOMSMÆGLER AMAGER

Din lokale ejendomsmægler på Amager

Sweet-Homes’ butik ligger selv på Amager. Man kan derfor roligt sige, at vi er din lokale ejendomsmægler på Amager. Vi kender området som vores egen bukselomme og har godt styr på prisudvikling, liggetider og så videre. Du er derfor i trygge hænder, hvis du vælger Sweet-Homes, som din ejendomsmægler på Amager. Vi har solgt mange boliger på Amager i løbet af årene, og vi står klar til, og at hjælpe dig videre med dit salg af bolig.

Skal vi være din ejendomsmægler på Amager?

Vi er på mange måder en typisk ejendomsmæglerforretning. Vi har solgt eller gratis, vi bruger www.boligsiden.dk og alle relevante online platforme for at markedsføre en bolig. Men vi er også meget mere end det. Vi er der fra start til slut og kan svare på stort og småt. Det kan være en meget stor beslutning at sælge sit hjem, men sammen finder vi den bedste løsning. Vi søger for, der kommer en fotograf ud, vi holder åbent hus og fremvisninger, og så søger vi for, at boligen bliver eksponeret til de rette folk på diverse sociale medier. Vi samarbejder nemlig med nogle af de bedste medieplatforme i branchen, så din bolig ikke drukner i mængden. Vi følges hele vejen til underskrift på salget og overdragelse til de nye ejere.

Samtidig har vores ejendomsmæglere alle mange års erfaring i branchen og har set og solgt det meste. Vi har prøvet at sælge alt fra villaer ved vandet til projektlejligheder i Ørestaden. VI kan også sælge dit hjem hvad enten det er en villa, en ejerlejlighed, en andelsbolig eller et projektsalg.  

Vi gør det, der skal til for at få din bolig solgt så du kan komme videre til dit nye hjem.  

Afspil video

Besøg vores ejendomsmægler forretning på Amager

Vi har indrettet vores ejendomsmæglerforretning på Njalsgade som en dagligstue. Det har vi gjort, fordi det skal være en tryg og behagelig oplevelse at tale om salg eller køb af bolig på Amager. Vi har altid kaffen parat til en uformel snak om din bolig og dine muligheder. Så du er altid velkommen til at kigge forbi på Njalsgade 20, hvis du går med salgstanker. Vi kommer også gerne og laver en uforpligtende vurdering af din bolig på Amager.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du finder vores kontaktformular her.

Er du på jagt efter en dygtig køberrådgiver, som kan guide dig igennem køb af ny bolig? Du kan læse mere om køberrådgivning her.

Vi ses frem til at sætte et ”solgt” skilt på din bolig.