Moderne bofællesskab - for voksne uden hjemmeboende børn.

…FORDELAGTIGT FORÅR – INGEN HUSLEJE FØRSTE MÅNED OG INGEN FORUDBETALT HUSLEJE, GÆLDER TIL 1.MAJ 2024…

Moderne bofællesskab – for voksne uden hjemmeboende børn.

Læs mere om Tretårnet her

En dejlig dag begynder og du vågner op til den mest fantastiske udsigt. Du har en smuk udsigt over de grønne trætoppe, som du ved skifter farver, som året går. Der er ikke en årstid, som du ikke kan følge med i. Du har faktisk lige talt med en af dine naboer, som har udsigt ind over Helsingør by, at denne morgen har været den smukkeste i mands minde.

Alle har hver deres udsigt og senere på dagen har i aftalt, at mødes nede i fællesrummene, hvor nogle af jer ville sidde og sysle med striktøjet og nogle ville lave noget på cyklen og samtidig nyde en kop kaffe. Der havde da også været snak om en lille hurtig turnering rundt om bordtennisbordet.

Morgenen starter stille og roligt, du får lavet en dejlig kop kaffe og en krydder og sidder og nyder stilheden i din lejlighed og glæder dig allerede til dagen.

Du er så glad for denne hyggelige lejlighed og selvom du ikke har din egen altan, åbner du “den franske altan dør” og sidder og nyder solen. Du overvejer lige et kort sekund om du skulle gå op på en af de to tagterrasser, som du frit kan benytte, men i dag har du mest lyst til at sidde i den lejlighed og vågne stille og roligt op.

Køkkenet er holdt i hvidt med en lys træbordplade og har alle hårde hvidevarer med. Badeværelset er stort og rummeligt, og har både vaskemaskine og tørretumbler.

Om aftenen skal du have gæster og der er god plads til at de kommer og besøger dig for hele beboelsen har en meget stor parkeringsplads med pladser til flere end i er beboere. Ligeledes ville i lige gå en tur ned forbi Rema, som ligger lige rundt hjørnet, så i kunne handle ind og lave maden sammen senere.

Alle lejlighederne har ligeledes et depotrum, så der er plads til alle de ting, som man ikke bruger hver dag.

Og lige pludselig kommer du i tanke om, at du om ca. 1 måneds tid skal have flere gæster end de 3 som kommer idag, og du lige ville tjekke om det var muligt, at bruge fælleslokalet, som ligger ud til tagterrassen, hvor der er plads ti ca 20- 25 mennesker i det hyggeligt fælleskøkken/fælleslokale.

Alt i alt du føler du bor det bedste sted med de bedste naboer.

Billederne kan være taget fra en anden lejlighed i bebyggelsen.

Leje 12.985
Depositum 38.955
Forudbetalt leje 12.985
A/C-forbrug pr. måned 1.200
- Varme 800
- Vand 400
Boligareal 102 m2
Værelser 3
Byggeår 1976 / 2023
Ledig fra 01/06/2024
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Husdyr tilladt Ja
Elevator Ja
Parkering Ja
Gårdmiljø Ja
Tagterrasse Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk