Projektboliger

I Sweet-Homes har vi stor erfaring indenfor projektsalg og -udlejning. Vi rådgiver projektudviklere fra start til slut og er ofte med allerede fra starten af et projekt. Her er et udsnit af de projekter, Maria har været med til at udvikle og sælge i København:

I Sweet-Homes har vi stor erfaring indenfor projektsalg og -udlejning. Vi rådgiver projektudviklere fra start til slut og er ofte med allerede fra starten af et projekt.

Rådgivning af projektudviklere

I Sweet-Homes rådgiver vi jer som projektudviklere fra start til slut. Vi vil meget gerne med allerede i opstarten af et projekt, så I får den bedste rådgivning. Vi kan fortælle jer, hvad køberne leder efter, materialevalg, den optimale indretning af lejlighederne og naturligvis sætte den rigtige pris.

Vi har ekspertisen til at gennemgå dokumentpakken med jer og i forbindelse med salget, og vi sørger naturligvis for alt det praktiske med både udarbejdelse af købsaftaler, indretning af showroom – i bund og grund hele paletten.

Vi tilbyder også hjælp til markedsføringen

I Sweet-Homes har vi tilknyttet  dygtige markedsføringseksperter, som kan sørge for, at I får en hjemmeside til projektet og den rigtige markedsføring både på de sociale medier, bannere, aviser m.v.

Udlejning af projektboliger

Vi har stor erfaring indenfor udlejning af nye projektboliger og genudlejning af boliger. Vi har stor erfaring netop indenfor dette felt, idet vores indehaver, Maria, var en af de første mæglere i Danmark, der begyndte at leje boliger ud, Vi kender derfor lejernes behov og ønsker for en bolig og på den måde sørger vi for de bedste liggetider og en minimal tomgang for jer som udlejere.

Aktuelle udlejningsejendomme

Her er et udsnit af de ejendomme, hvor vi allerede står eller har stået for genudlejningen:

  • Kunstner Karréen
  • Ørestad Have
  • Ressourcerækkerne
  • Greensquare Garden
  • Nordhuset
  • Glamsbjergvej

Jeg var en af de første mæglere i Danmark, der begyndte at leje boliger ud.

Maria Schlichting, Indehaver