LØB EN TUR PÅ TAGET AF DIN NYE BOLIG…

LØB EN TUR PÅ TAGET AF DIN NYE BOLIG…

Skovbrynet består af 2 forskellige typer boliger

I alt er der 61, 50 Plus boliger i forskellige størrelser i det slangeformede byggeri, som varierer fra ca. 67 til 152,4 kvm og i alt 86 Company Apartments i forskellige størrelser, som spænder fra ca. 36 til 91 kvm. Lejlighederne har masser af naturligt lysindfald fra de store vinduer fra gulv til loft og er udformet i et moderne og stilrent udtryk.

Plus 50 lejlighederne er som udgangspunkt tiltænkt og målrettet alders segmentet 50 år og over, men andre aldersgrupper har også mulighed for at søge om en bolig.

Boligerne får masser af naturligt dagslys ind via de store vinduer fra gulv til loft og har hvid olierede trægulve. Nogle lejligheder har altan og andre har direkte udgang til grønt areal. Der er gulvvarme i samtlige rum og materialerne er lyse i stilfuldt design med køkkener fra HTH.

Lejlighederne har adgang til grønt, rekreativt udemiljø inkl. den ca. 800 meter lange løbebane på toppen af byggeriet. Det er elevator i bygningen, cykelparkering samt eget depotrum og mulighed for leje af parkeringsplads i enten kælder eller på terræn.

Skovbrynet i Lyngby er lokaliseret blot 2 minutters gang fra Sorgenfri station, hvorfra der afgår en række busser og toge, som kører til både Lyngby og Københavns centrum. Er man i bil kan man vælge Lyngby omfartsvej, som blot ligger et stenkast væk.

Det 6-etagers, unikke og prisvindende boligbyggeri er tegnet af Lars Gitz Arkitekter og omfatter, udover studieboliger, 147 udlejningsboliger fordelt på kategorierne 50+ boliger og Company Apartments.

Beskrivelse af dette lejemål:

Denne lejlighed har 2 fantastiske rum, hvoraf den ene er en stue, som ligger i forbindelse med åbent flot HTH- køkken, soveværelse med skabe samt lækkert stort badeværelse med vaskesøjle. Grundet vinduer fra gulv til loft har lejligheden et fantastisk flot lys indfald. En lejlighed der skal ses.
en lejlighed der skal ses.

Boligareal 72 m2
Værelser 2
Byggeår 2020
Ledig fra 01/10/2020
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Husdyr tilladt Ja
Elevator Ja
Cykelparkering Ja
Tagterrasse Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk