HAVNEBRYGGEN SIRIUS, GRØNNE BYTÅRNE VED VANDET

Bemærk – åbent hus bliver afholdt i Castor på Islands Brygge 60, st.

4-værelses på 164/165 m2 med stor syd-/vestvendt solrig altan på ca. 43 m2
Velindrettet 4-værelses med god entré med plads til skabe. Lækkert køkken/alrum med køkken fra Køkkensnedkeren og Gaggenau hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i åben forbindelse med skøn lys stue med flere udgange til altanen med skøn udsigt. Stort soveværelse med plads til skabe samt 3 børneværelser (mulighed for fravalg af flere) samt 2 skønne badeværelser, det ene med vaskesøjle. Lejligheden har en ekstra indgang og det er muligt, at lave separat forældre-/teenageafdeling eller separat udlejning. Der er udgang til altanen fra alle opholdsrum.

HavneBryggen Sirius;

Lige ned til vandet ved Københavns Havn, i det nye kvarter HavneBryggen på Islands Brygge, der er under udvikling af PensionDanmark, opføres 116 eksklusive boliger i to nyskabende ‘grønne’ tårne, der ligger attraktivt og frit på ‘Den centrale plads’. HavneBryggen Sirius lyser 45 meter op, som et vartegn for det stemningsfulde område. Med sine hvide og begrønnede facader og de generøse altaner, har bygningerne fundet en udtryksfuld rytme. Et sted hvor du kan føle dig hjemme og hver dag nyde den værdifulde arkitektur.

Boligerne:
Hver bolig er unik med varierende udsigt mod byen, det grønne, solopgangen, solnedgangen eller måske lidt af det hele. Det er helt op til dig, at beslutte hvor du finder dig bedst tilpas. Mulighederne er mange, og vi tør godt love, at du helt sikkert vil finde et dejligt hjem her, der kan skabe rammerne om familie- eller singlelivet.

Kvalitetsniveauet er højt med stilfulde køkkener, Gaggenau hårde hvidevarer, Dornbracht armaturer m.m.

Ligesom køkkenet, er gulvene nøje udvalgt i forhold til boligernes høje kvalitet. Som standard i alle boliger op til og med 11. sal, er valgt en eksklusiv plank fra Tarkett Shade Eg, Cream White Plank XT, og du har mulighed for tilkøb af bl.a. sildebensparket. 12. og 13. sal har som standard Sildebensparket.

Det skal fremhæves, at alle materialer, der er anvendt i byggeriet skal leve op til strenge krav omkring miljøcertificering. HavneBryggen Sirius er præ-certificeret til DGNB Guld.

Store grønne altaner langs facaden:
De skønne begrønnede altaner er langs facaden i hver bolig, og du har adgang til dem fra de fleste opholdsrum. De træbelagte altaner er rummelige og giver en ekstra dimension til boligen. Her på den overdækkede altan har du privatliv og finder ro. De specialdesignede plantekummer i beton, tilsluttes automatisk vandingssystem for tilførsel af opsamlet regnvand.

Boligareal 164 m2
Værelser 5
Etager 0
Byggeår 2022
Altan Ja
Elevator Ja
Parkering Ja
Cykelparkering Ja
Sagsnummer SIRI-E88
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk