Vi holder i øjeblikket individuel fremvisning grundet CORONA restriktioner

Ressourcerækkerne

Når man flytter ind et nyt sted – er det altid vigtigt, at man kommer godt ud af det med naboerne…. Og i Ressourcerækkerne er det lige netop det, man har tænkt på. Her vil man gerne kunne hjælpe hinanden…..Ideerne er mange….og du kan være en del af dette fællesskab. ~Ligeledes har man på taget af huset – lavet små kolonihaver, hvor der kan dyrkes grøntsager i koloniforeningen. Der er sti systemer på taget, som gør, at du kan komme rundt til fællesarealerne deroppe. Samtidig har man også tænk på, hvilke materialer der er brugt i huset – og her har man blandt andet genbrugt murstenene fra Carlsberg, som giver bygningen et differentieret udtryk i forhold til mange andre bygninger. Det skal ses og opleves.

Der er det helt fantastiske, at du ikke skal køre over i et parkeringshus – fordi du har mulighed for at leje din egen parkeringsplads under Ressourcerækkerne.

Her er både lejligheder og rækkehuse – ~og der er flere fællesarealer – samtidig med at boligerne ligger et dejligt sted i forhold til en gåtur på fælleden, metroen, Fields, København – ja vi kunne blive ved.

Her får du 118 kvm fordelt på 2 gode lyse værelser med skabe, en dejlig entre med skab samt stort lækkert badeværelse med vaskesøjle samt skabe. Meget stort lys stue i forbindelse med lækkert INVITA køkken med alt i hårde hvidevare, fra stuen er der udgang til balkon hvor solen kan nydes hele dagen. Endvidere indeholder lejligheden stort forældre soveværelse med skabe. En hjørne lejlighed med et fantastisk lysindfald. fra 4 sal er der udgang til fælles tag terrasse.

BEMÆRK, AT BILLEDER, TEGNINGER ETC. GODT KAN VÆRE FRA EN ANDEN BOLIG END DENNE ANNONCERET BOLIG.

Boligareal 118 m2
Værelser 4
Byggeår 2019
Ledig fra 01/08/2021
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Elevator Ja
Parkering Ja
Egen Have/Grund 0000m2
Cykelparkering Ja
Tagterrasse Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk