Vi holder i øjeblikket individuel fremvisning grundet CORONA restriktioner

Ressourcerækkerne.

Når man flytter ind et nyt sted – er det altid vigtigt, at man kommer godt ud af det med naboerne…. Og i Ressourcerækkerne er det lige netop det, man har tænkt på. Her vil man gerne kunne hjælpe hinanden…..Ideerne er mange….og du kan være en del af dette fællesskab. ~Ligeledes har man på taget af huset – lavet små kolonihaver, hvor der kan dyrkes grøntsager i koloniforeningen. Der er sti systemer på taget, som gør, at du kan komme rundt til fællesarealerne deroppe. Samtidig har man også tænk på, hvilke materialer der er brugt i huset – og her har man blandt andet genbrugt murstenene fra Carlsberg, som giver bygningen et differentieret udtryk i forhold til mange andre bygninger. Det skal ses og opleves.

Der er det helt fantastiske, at du ikke skal køre over i et parkeringshus – fordi du har mulighed for at leje din egen parkeringsplads under Ressourcerækkerne.

Her er både lejligheder og rækkehuse – ~og der er flere fællesarealer – samtidig med at boligerne ligger et dejligt sted i forhold til en gåtur på fælleden, metroen, Fields, København – ja vi kunne blive ved.

Lejlighederne er også forskellige – med deres egenskaber og størrelser. Så kom endelig og hør nærmere om de forskellige boliger vi har i Ressourcerækkerne.

Denne lejlighed har 3 skønne værelser fordelt på 2 gode værelse med skabe, forældresoveværelse samt stue i forbindelse med åben køkken hvor alt i hårde hvidevarer er af bedest kvalitet. Stort lækkert badeværelse med vaskesøjle samt skabe. Desuden er der udgang til stor altan fra stuen.

BEMÆRK, AT BILLEDER, TEGNINGER ETC. GODT KAN VÆRE FRA EN ANDEN BOLIG END DENNE ANNONCERET BOLIG
Har du hørt om Keyhole?
Keyhole er et koncept der tilbyder indskudsfri lejebolig. Du betaler blot et fast beløb om måneden.
Klik her for at læse mere om konceptet bag indskudsfri lejebolig

Boligareal 114 m2
Værelser 4
Byggeår 2019
Altan Ja
Ledig fra 01/07/2020
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Elevator Ja
Parkering Ja
Gårdmiljø Ja
Cykelparkering Ja
Tagterrasse Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk