HYGGELIGT.....

Ørestad Have:

Her får du det hele……en 2 vær., en 3 vær. en 4 vær. eller en 5 vær. lejlighed – du kan selv vælge.

Og yderligere i forhold til mange andre boliger i Ørestaden, så skal du ikke ud først stille bilen i et parkeringshus for, at gå hjem til din bolig – NEJ her, kan du parkere under din bolig.

Lejlighederne ligger ikke langt fra fælleden, Rema er lige om hjørnet og metroen den når du på 5 minutter. Så vil du have det hele – så kan du få det.

Lejlighederne har hver sine forskellige kvaliteter…nogle har meget højt til loftet (dem i stuerne) – andre har et walk-in closet, nogle har åbent køkken, hvor du har mulighed for at sidde og følge med i det hele – men generelt er der tænkt meget over, at alle boligerne skal være lyse og indbydende, hvilket man har gjort med store vinduer og store altaner (bemærk, at der er nogle af lejlighederne der ikke har altaner).

Tanken bag Ørestad Have er at skabe et hus, der syder af liv. Gård rummet har plads til hele familien, og børnene har masser af frihed til at løbe og lege i inspirerende og trygge rammer. I karréens nordlige del etableres en daginstitution og Ørestad Have får derfor en ualmindeligt stor legeplads, som børnene frit kan bruge uden for institutionens åbningstid. Her finder I alt, hvad hjertet kan begære: legehus, sandkasse, rutschebane, trampolin, gynger og klatrestativ. Derudover bliver der skabt et frodigt naturområde i gården, hvor man kan lege gemmeleg eller jorden er giftig mellem træstammerne. Kort sagt: her kan fantasien for alvor få frit løb.
Men der bliver ~selvfølgelig også gjort plads til de voksne. Skønne siddepladser, en smuk beplantning og forskellige indbydende områder giver dig mulighed for at nyde ude livet, drikke kaffe med naboerne, læse en bog, eller hvad du er i humør til.

Beskrivelse lejlighed:

Fra det åbne og indbydende køkkenalrum til de ekstra høje vinduer, som sikrer masser af dejligt dagslys i boligen. Badeværelse i lækre materialer med separat brus og vaskesølje. Her har du de perfekte rammer til at skabe et rart og harmonisk hjem lige i hjertet af det populære Ørestad Syd med Fælled, så langt øjet rækker og kun syv metrostop fra Kgs. Nytorv. Gårdrummet har plads til hele familien, og børnene har masser af frihed til at løbe og lege i inspirerende og trygge rammer. Skønne siddepladser, en smuk beplantning og forskellige indbydende områder giver dig mulighed for at nyde udelivet, drikke kaffe med naboerne, læse en bog, eller hvad du er i humør til.

BEMÆRK, AT BILLEDER, TEGNINGER ETC. GODT KAN VÆRE FRA EN ANDEN BOLIG END DENNE ANNONCERET BOLIG.

Har du hørt om Keyhole?
Keyhole er et koncept der tilbyder indskudsfri lejebolig. Du betaler blot et fast beløb om måneden.
Klik her for at læse mere om konceptet bag indskudsfri lejebolig

Boligareal 94 m2
Værelser 4
Byggeår 2019
Ledig fra 01/08/2021
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Elevator Ja
Parkering Ja
Gårdmiljø Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk