4 vær. ved Esplanaden

Flot og lys lejlighed på fredelig beliggenhed på Esplanaden – lidt tilbagetrukket fra gaden. Tæt ved Amalienborg og Amaliehaven og i gå-afstand til Kastellet og Langelinie. Tæt på gode indkøb- og shoppingmuligheder samt cafelivet i City. Der er busforbindelser i Bredgade og på Grønningen inden for et par minutters gå-afstand. Østerport Station med S-tog, Kystbanen og regionaltog ligger indenfor 10 minutters gang. Den nærmeste Metro Station ligger på Kongens Nytorv. Ejendommen ligger i grøn P-zone. Beboere kan bestille parkeringslicens hos Parkering København

Lejligheden er indrettet med entre, køkken med køl/frys, indbygningsovn, induktionsplader samt emhætte og i åben forbindelse til stue. To gode og rummelige værelser samt et mindre værelse. Pænt brusebadeværelse med plads til installation af vaskemaskine/tørretumbler.

Udlejer ønsker desværre ikke at udleje til bofællesskaber. / NOT FOR SHARING!

OBS! Vi gør kommende lejer særskilt opmærksom på, at Hotel Guldsmeden udvider deres hotel i gården og derved vil der være mulighed for byggestøj og byggerod i en længerevarende periode. Hør gerne om dette punkt, hvis lejligheden er interessant for dig.

Boligareal 120 m2
Værelser 4
Byggeår 1871
Ledig fra 15/08/2021
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk