Nyd mulighederne i denne skønne karré

Bemærk venligst, at vi holder åbent hus hver søndag kl. 13.00 – 13.45 på Asger Jorns Alle 9, 3. th.

Bemærk ligeledes, at boligerne ikke må benyttes til boligfællesskaber.

Lavetten er en arkitektonisk ejendom med en unik beliggenhed lige ved den storslåede natur og det spændende byliv. Ejendommen kendetegnes ved den smukke, skrånende arkitektur med grønne tagflader, som sikrer et optimalt lysindfald i gårdrummet og boligerne.

Ejendommen rummer 241 boliger, der varierer i størrelse fra 1-6 værelser, fordelt på 49-175 m2. Således er her boligmuligheder for både enlige, par og børnefamilier. Her får du også din egen altan eller terrasse, som byder på optimalt solindfald.

Lavetten er opført i 2019 og er tegnet af den prisvindende tegnestue Danielsen Architecture, som har ladet sig inspirere af de klassiske københavnske brokvarterer i rødbrune jordtoner.

Ejendommens helt særlige designfeature, de skrånende grønne tagflader, skaber en flot, visuel overgang fra Fælledens smukke natur til ejendommens grønne gårdmiljø. Gårdmiljøet byder på legeområder til familiens mindste samt rolige opholdszoner, hvor du kan nyde en kop kaffe med naboerne.

I Lavetten flytter du ind i en nybygget bolig fra 2019, og her får du gennemtænkte løsninger og livskvalitet i hver en kvadratmeter. Boligerne byder på funktionelt og intelligent design, der er skabt til at gøre din hverdag nemmere. Og naturligvis i en kvalitet, der understreger byggeriets høje niveau.

Kokkerer lækre middage til familien eller vennerne i dit smagfulde køkken fra Invita, som bl.a. byder på svævende bordplade i højtrykskomposit, LED spots og integrerede hvidevarer – alle fra Siemens.

Nyd morgenerne i det indbydende badeværelse med gulvvarme, formstøbt og integreret kunstmarmorvask, væghængt toilet samt vaskemaskine og tørretumbler.

Lavetten byder på tre unikke fælleslokaler, som har hver sin gennemtænkte funktion. Lokalet ”Pusterummet”, er indrettet med fuld fokus på afslapning, leg og velvære. Her kan børnene boltre sig i sjove tumlemøbler, mens du tager en slapper i den bløde sofa.

”Luftrummet” er indrettet til gavn for de beboere, som kunne have behov for en moderne hjemmearbejdsstation. Her kan man afholde møder, ses med studiegruppen eller fordybe sig i en spændende bog.

”Tidsrummet” er dit multi- og festlokale, og det er smukt indrettet med plakater med plante-motiver, lamper der giver en varm belysning, lette grønlige gardiner samt stole i grønne og blå nuancer. Faktisk har fælledens frodige natur været en stor inspirationskilde i indretningen. Tidsrummet er det perfekte lokale til fødselsdagsfester og andre hyggelige arrangementer.

I Lavettens stueplan finder du også den unikke gårdcafé COBRAcph. Her kan du komme forbi til en kop kaffe eller et glas vin, få en snak med dine naboer og deltage i hyggelige events.

Et af ejendommens store aktiver er beliggenheden så tæt på Kalvebod Fælled. Her finder du et helt unikt naturlandskab på 2500 hektar, som er oplagt til rolige gåture, løbeture og familieudflugter.

Når du bevæger dig rundt på de grønne vidder, vil du med garanti møde heste, køer, får og dådyr, som bevæger sig frit omkring her. Og der er gode muligheder for at tage en pause på en af de mange lejrpladser og naturlegepladser.

Ingen andre steder i Europa findes et naturområde på denne størrelse så tæt på en storby.

Ørestad Syd har gennemgået en fantastisk udvikling og er i dag kendetegnet ved prisbelønnet arkitektur og et levende byliv med caféer, shopping, internationale kulturoplevelser og meget mere.

Her kan du bl.a. nyde lækre middage på Café 8Tallet, snuppe et glas vin med din bedre halvdel på thorsteinsson’s en fredag aften, hente morgenbrød ved La Boulangerie eller få en på opleveren i Royal Arena.

Desuden har du børnepasning, skoler og uddannelse lige uden for din dør, og Københavns centrum er blot en metrotur på 12 minutter væk.

Boligareal 93 m2
Værelser 4
Byggeår 2019
Altan Ja
Ledig fra 15/10/2021
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Elevator Ja
Gårdmiljø Ja
Cykelparkering Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk