Familie Liv - rækkehuse

Familierækkehuse
Ideelt til børnefamilier
På karréens to lang sider findes 28 skønne rækkehuse med fem værelser fordelt på enten to eller tre etager, der er ideel til børnefamilier, der drømmer om eget hus og have – stadig med storbyens liv inden for rækkevidde.

Familierækkehusene er praktisk indrettede med både Tv og internet stik i alle værelser, to badeværelser og hyggelige køkken-/alrum. Den lille forhave vender ud mod en stille sidegade og lukkes med havelåge, så du trygt kan lade de små lege i haven. Derudover er der masser af legekammerater at finde i de andre huse omkring jer.

Kunstnerkarréen passer med sin store diversitet perfekt til både singler, par – unge som ældre – og børnefamilier, der drømmer om en moderne bolig tæt på både by og natur.

Når du lejer en bolig, er det normalt tilfældigt, hvem du kommer til at bo ved siden af, og det kan nemt skabe gnidninger, hvis man lever lidt for forskellige liv. Derfor har PensionDanmark en intention om at sammensætte mere homogene grupper i de enkelte dele af karréen for at fremme fællesskabet og det sociale liv. Og måske også give mulighed for at samle flere generationer – ikke nødvendigvis under samme tag, men i samme karré. Jo mere du har tilfælles med de mennesker, der bor omkring dig, jo mere vil I måske komme hinanden ved.

Kunstnerkarréen er derfor som udgangspunkt opdelt i tre forskellige typer af beboere. Fordybelse + 40 til dem, der ønsker fred og ro, Cityliv + 23 (og bofællesskab) til dem med mere knald på hverdagen samt Familierækkehuse til børnefamilier.

Læs mere om familieliv og lejlighederne på www.kunstnerkareen.dk

Kunstnerkarréen er opført efter de nyeste standarder for bæredygtigt byggeri, som blandt andet bidrager til et sundt indeklima. Projektet er certificeret til DGNB Guld, hvilket der indtil nu kun er få, der har opnået i Danmark.

PensionDanmark har valgt at investere i lige netop denne karré i Ørestad Syd, da den også byder på den største og mest solrige gårdhave. For os er ude rummet meget vigtigt, og derfor har vi skabt et frodigt og indbydende gård rum med blomstrende buske, niveau spring, fælles grill og en spændende legeplads. Det er som en hyggelig park, hvor man i trygge omgivelser kan trække frisk luft og finde flere mindre opholdssteder, der giver følelsen af privatliv.

Har du bil, kan du glæde dig over, at Kunstnerkarréen, som en af få bebyggelser i Ørestad, har sin egen P-kælder med 56 parkeringspladser, så du slipper for at gå flere hundrede meter til offentligt p-hus.
P-pladser lejes særskilt og kun til beboer, og efter først til mølleprincippet. , der er indgået aftale med Clever, om at levere ladestandere, i fælde af, at du har en el-bil.

Lejer bedes bemærke, at billederne nødvendigvis ikke stammer fra den konkrete bolig, men kan være fra andre lejligheder/rækkehuse i komplekset.

Boligareal 123 m2
Værelser 5
Byggeår 2019
Ledig fra 01/05/2024
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Husdyr tilladt Ja
Parkering Ja
Gårdmiljø Ja
Egen Have/Grund Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk