Fordybelse OBS 40 + Bolig

Dette er for +40

Fred og ro

Ring for individuel fremvisning på tlf. 2464 0873

Den vestlige del af Kunstnerkarréen består af 30 lejligheder med enten to eller fire værelser, og intentionen er her at skabe en del af karréen, hvor der hersker mere fred og ro. Omgivelserne er således tilstede for kreativitet og fordybelse, og herved opnås sammenhæng med karréens navn, Kunstnerkarréen.

Lejlighederne er indrettet med stilrene hvide vægge, og de vestvendte stuer vender væk fra karréen, der giver rig mulighed for at nyde aftensolen i rolige omgivelser.

Beboerne er som udgangspunkt personer på 40+, der enten er singler, par eller stadig har hjemmeboende teenagebørn. En profil, der har lidt mere ro på livet, nyder at være hjemme og går meget op i, hvordan de bor – og hvem de bor i nærheden af.

Kunstnerkarréen passer med sin store diversitet perfekt til både singler, par – unge som ældre – og børnefamilier, der drømmer om en moderne bolig tæt på både by og natur.

Når du lejer en bolig, er det normalt tilfældigt, hvem du kommer til at bo ved siden af, og det kan nemt skabe gnidninger, hvis man lever lidt for forskellige liv. Derfor har PensionDanmark en intention om at sammensætte mere homogene grupper i de enkelte dele af karréen for at fremme fællesskabet og det sociale liv. Og måske også give mulighed for at samle flere generationer – ikke nødvendigvis under samme tag, men i samme karré. Jo mere du har tilfælles med de mennesker, der bor omkring dig, jo mere vil I måske komme hinanden ved.

Kunstnerkarréen er derfor som udgangspunkt opdelt i tre forskellige typer af beboere. Fordybelse + 40 til dem, der ønsker fred og ro, Cityliv + 23 (og bofællesskab) til dem med mere knald på hverdagen samt Familierækkehuse til børnefamilier.

Kunstnerkarréen er opført efter de nyeste standarder for bæredygtigt byggeri, som blandt andet bidrager til et sundt indeklima. Projektet er certificeret til DGNB Guld, hvilket der indtil nu kun er få, der har opnået i Danmark.

PensionDanmark har valgt at investere i lige netop denne karré i Ørestad Syd, da den også byder på den største og mest solrige gårdhave. For os er ude rummet meget vigtigt, og derfor har vi skabt et frodigt og indbydende gård rum med blomstrende buske, niveau spring, fælles grill og en spændende legeplads. Det er som en hyggelig park, hvor man i trygge omgivelser kan trække frisk luft og finde flere mindre opholdssteder, der giver følelsen af privatliv.

Lejer bedes bemærke, at billederne nødvendigvis ikke stammer fra den konkrete bolig, men kan være fra andre lejligheder/rækkehuse i komplekset.

Boligareal 91 m2
Værelser 4
Byggeår 2019
Altan Ja
Ledig fra 01/07/2024
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Husdyr tilladt Ja
Elevator Ja
Parkering Ja
Gårdmiljø Ja
Cykelparkering Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk