Velkommen til Hillerød

Lejer bedes bemærke, at billederne nødvendigvis ikke stammer fra den konkrete bolig, men kan være fra andre lejligheder i komplekset.

Dette boligkompleks på Nordre Jernbanevej blev bygget i 2018. Ejendommen består af fire byhuse med fire etager og et gadehus med tre etager, alle udstyret med elevator samt terrasse eller altan. Fra nogle af lejlighederne øverst i komplekset kan man endda nyde udsigten til Frederiksborg Slots spirer.

Boligerne varierer i størrelse fra 82 til 120 m2 og indeholder 2 til 4 værelser. Alle boliger har enten terrasse eller altan. Gadehusenes øverste etage har desuden en stor, rummelig hems, der kan anvendes til forskellige formål. Samtlige boliger inkluderer et depotrum som en del af lejemålet.

Området omkring Nordre Jernbanevej byder på attraktioner som det smukke Frederiksborg Slot og Slotssøen, og det ligger blot få minutters gang fra de nye boliger. Du kan også tage en afslappende tur ned ad byens handelsgade til shoppingcentret, Slotsarkaderne. Alt er inden for gåafstand, herunder Hillerød Station, som ligger blot 400 meter væk. Der er mulighed for parkering enten i kælder eller på terræn.

Når du træder ind i vores lejeboliger, vil du opleve et vidunderligt lysindfald fra de store vinduespartier, der skaber lyse og indbydende rum, som du har lyst til at opholde dig i. Hovedfokuset er det store køkkenalrum og stue i ét, og udover det er alle boliger designet med velindrettede værelser, rummelige badeværelser med vaskemaskine og et mindre depotrum til opbevaring eller måske endda en walk-in-closet.

Hver bolig har sit eget private udendørsområde i form af solrige altaner eller terrasser i stueetagen – og på øverste etage finder du penthouselejlighederne, hvor du kan nyde din egen tagterrasse.

Lejeboligerne er tilgængelige med alt fra to til fire værelser, hvilket betyder, at der er plads til både børnefamilier, studerende, par og singler, hvilket skaber et dynamisk og livligt miljø.

Mulighed for at leje p-plads.

Boligareal 101 m2
Værelser 3
Byggeår 2018
Ledig fra 01/07/2024
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Husdyr tilladt Ja
Elevator Ja
Parkering Ja
Gårdmiljø Ja
Egen Have/Grund Ja
Cykelparkering Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Martin Elbke
Salg og vurdering
24640873 Mobil
me@sweet-homes.dk