Fælles stor tagterrasse med væksthuse

Bemærk venligst, at åbent hus bliver holdt på Else Alfelts Vej 58D ,1. th. København S – hver søndag fra kl. 13.45 – 14.15. Bemærk ligeledes, at man ikke må have bofællesskaber i lejlighederne.

Fælledkanten er skabt til dig, der både vil have nem adgang til byens puls og unikke naturoplevelser lige uden for døren.

Ejendommen er tegnet af den prisvindende arkitekttegnestue Danielsen Architecture og er funderet i ny, nordisk funktionalisme. Her er intet overladt til tilfældighederne. Den gennemtænkte arkitektur inviterer den unikke natur fra Kalvebod Fælled indenfor i de skønne, lyse lejligheder, som er skræddersyet til det moderne liv med bæredygtige løsninger i funktionelt og tidløst design.

Fra alle lejligheder er der fri adgang til den store, fælles tagterrasse, som rummer væksthuse med forskellige funktioner. Her kan du invitere familie og venner på middage i det sociale væksthus, nyde en bog og udsigten ud over Kalvebod Fælled eller plante grøntsager i det urbane gartneri.

I Fælledkantens hjerte finder du et frodigt gårdrum med lege- og opholdsområder samt cykelparkering.

Fælledkanten rummer 224 nybyggede lejligheder med 2-5 værelser, således er her plads til alle – børnefamilier, par, enlige, unge og ældre. Boligerne er indrettet med fokus på funktionalitet, design og maksimal inddragelse af den mageløse udsigt. Alle boliger har store altaner eller terrasser med god plads til udemøbler, planter, lanterne og hvad du ellers lyster.

Lejlighederne har et fantastisk lysindfald fra de store gulv til loft-vinduer, moderne køkkener fra Invita med hårde hvidevarer fra Siemens samt tidløse badeværelser med gulvvarme. Her kan du nemt udleve din indretningsdrøm.

Lejlighederne ligger på Else Alfelts Vej 52-58, 2300 København S.

Kalvebod Fælled er fredet og har status som en national seværdighed. Og det forstår man godt, når man besøger området. Her finder du et helt unikt naturlandskab med et rigt dyreliv. Heste, køer, får og dådyr bevæger sig frit omkring her.

Fælleden er det oplagte sted til hyggelige spadsereture, løbeture, picnicer, rolige stunder på en af de mange lejrpladser eller naturlegepladser og meget mere.

Nyd din 2000 hektar store baghave!

Ørestad Syd har i de seneste år gennemgået en fantastisk udvikling og er i dag kendetegnet ved moderne, eksperimenterende og prisbelønnet arkitektur, som man kan bruge mange timer på at betragte.

Mellem de flotte bygninger finder du bl.a. hyggelige caféer, restauranter, bager og dagligvarebutikker, som er med til at skabe liv i området. Desuden har vinbaren thorsteinsson’s og frisørsalonen BeYoutiful Cph til huse i Fælledkanten. Her bor du også meget tæt på Københavns centrum – tager du metroen, er du på Kongens Nytorv på blot 12 minutter.

I Fælledkanten har du også børnepasning, skoler og uddannelse helt tæt på.

Boligareal 109 m2
Værelser 5
Byggeår 2019
Altan Ja
Ledig fra 15/10/2021
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Elevator Ja
Gårdmiljø Ja
Cykelparkering Ja
Tagterrasse Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk