Lækkert og helt nyt

Disse skønne penthouse lejligheder ligger over byens tage og udsigten fra hver lejlighed er unik og speciel. Se solen stå op eller se solen gå ned over de grønne smukke tage – ord kan faktisk ikke helt beskrive den følelse du får, når du har taget trappen op til disse skønne lejligheder. Alle lejligheder har ligeledes en altan, hvor man kan nyde solen.

Du kommer til at bo et stenkast til mange fantastiske ting. Hop på cyklen og tag ind over Langebro, hvor du på 8 minutter er inde på Rådhuspladsen. Tag til Christianshavn og nyd de smukke områder, cafeerne. Gå ned på gaden og du er i starten af Amager – med adgang til Islands Brygge, Havnebadet og gå den anden vej og du er på vej mod Amager Strand. Helt igennem en fantastisk beliggenhed – hvor man kan komme til alle verdens hjørner på ingen tid.

Stor dejlig åben stue med adgang til altanen. Køkkenet ligger åbent i stuen og med en udgang til altanen, som naturligt indbyder til, at man åbner altan dørerne og får sommer luften ind. Et rigtig fint og stort soveværelse samt et stort børne-/arbejdsværelse og til sidst men ikke mindst badeværelset med god plads.

Boligareal 87 m2
Værelser 3
Etager 0
Byggeår 2020
Altan Ja
Gårdmiljø Ja
Sagsnummer AB-P0002
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk