CARLSBERG BYEN - NEED I SAY MORE

Området:

Bag Elefanterne: en historisk og ikke mindst ikonisk beliggenhed, der nærmest taler for sig selv. Den lille, rolige og lukkede vej er nemlig – naturligvis – opkaldt efter Elefantporten, som blot ligger få skridt herfra. Elefantporten fra 1901, tegnet af Vilhelm Dahlerup, er blandt de fredede bygninger i Carlsberg Byen, som i mange år har fungeret som et vartegn for den forhenværende bryggerigrund mellem Vesterbro og Valby. I de seneste år er området imidlertid blevet forvandlet til et helt nyt kvarter, Carlsberg Byen, som er kendetegnet ved sine moderne luksuslejligheder midt i et autentisk, gammelt bykvarter. De to modsætningsforhold komplementerer hinanden til perfektion, og allerede på ganske kort tid er området blomstret op til et eftertragtet og levende hotspot med flere velrenommerede spisesteder, specialbutikker og gode dagligvarebutikker. Ja, Carlsberg Byen kan virkelig noget – og så ligger den tilmed centralt med nem adgang til Valby, der bedst kan beskrives som Københavns helt egen landsby, såvel som til hippe Vesterbro og det nye, spændende miljø omkring Enghave Plads. Desuden kommer I kun til at bo et øjeblik fra Søndermarkens smukke park, hvor I kan nyde frisk luft, motion eller et kulturelt visit til Cisternerne. Så når I fremover går tur i dette fantastiske nabolag og støder på de store, karakteristiske elefanter i granit, vil I vide, at I er kommet hjem!

Lejligheden:

Jeres nye lejlighed emmer af velvære, livskvalitet og et formfuldendt design, hvor de indre og ydre rammer går hånd i hånd takket være udgangen til den fantastiske altan. Visionen har været at skabe en fusion mellem nordisk minimalisme og rendyrket New Yorker-luksus med masser af lys, kæmpemæssige vinduespartier og højt til loftet; alt sammen iklædt hvide materialer, som I let kan sætte jeres eget præg på og skabe det personlige hjem, I drømmer om. Den 151 kvadratmeter store lejlighed inviterer jer ind i et åbent køkken-alrum, som ligger badet i lys fra ovenlysvinduet og de store vinduespartier og døre ud mod altanen. Ensartede trægulve pryder rummet og går igen i de to store soveværelser, der ligeledes nyder godt af det dejlige lysindfald, og endelig rundes fremvisningen og det flotte materialevalg af ude på de to badeværelser – et gæstetoilet og et gennemført badeværelse med separat bruseniche, badekar og integreret vaskemaskine og tørretumbler. Alt sammen udført med fokus på velvære, så detaljer som gulvvarme og en top energimærkning er naturligvis også at finde på lejlighedens CV!

Ejendommen
Livsnyderlejligheden slår sine folder på tredje sal, som er den øverste i den arkitektoniske bygning fra 2018. Facaden er smukt beklædt med naturlige mursten i en brændt nuance, som passer godt ind i nabolagets helhedsbillede, og bygningens store vinduespartier og de store altaner – som I jo får glæden af – sikrer masser af lys, luft og den dejligste udsigt henover byens tage og tårne!

Velkommen.

Boligareal 151 m2
Værelser 3
Byggeår 2018
Altan Ja
Ledig fra 01/11/2022
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Elevator Ja
Parkering Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk