Sherfig Hus med den hyggelige have

Carlsberg Byen er designet med fokus på bæredygtighed og grønne områder. Der er parker, gårdhaver og pladser spredt rundt i området for at fremme fællesskab og rekreation. Derudover har man integreret de historiske bygninger og den kulturelle arv fra Carlsberg-bryggeriets historie i det nye bymiljø.

I Carlsberg Byen finder man også Carlsberg Byens Bryggeri, et center for kultur, mad, drikke og underholdning. Det er et populært mødested for både lokale og turister og huser restauranter, barer, bryggerier og kunstgallerier.

Denne indbydende lejlighed finder sit hjem i Sherfig Hus, en bygning opkaldt til ære for den anerkendte kunstner og arkitekt, Hans Scherfig.

Beliggende i en charmerende fælles have med borde og stole til fælles brug, inviterer dette hjem til samvær og afslapning under åben himmel. En lille legeplads med sandkasse og legehus tilføjer et legende element til det grønne område.

Med sin overdækkede terrasse tilbyder denne bolig en ideel ramme til udendørs hygge og afslapning. Den rummelige terrasse udvider sig ud i din privat have, hvor liggestolene kan stå klar til at indbyde til solbadning og afslapning.

Indenfor byder lejligheden på en velafbalanceret fordeling mellem stue og køkken, som smelter sammen i en harmonisk enhed. I køkkenet er der god plads til et stort spisebord, der naturligt indbyder til fælles måltider. Stuen åbner elegant ud til terrassen og haven, hvilket skaber en fin forbindelse.

Med to velproportionerede soveværelser og et velindrettet badeværelse, der inkluderer en rummelig brusekabine og praktisk vaskemaskine/tørretumbler, tilbyder denne lejlighed både komfort og funktionalitet til dagligdagens behov

Pris 6.195.000
Udbetaling 310.000
Brutto 35.369
Netto 28.743
Ejerudgifter pr. md. 4.683
Boligareal 97 m2
Værelser 3
Etager 1
Byggeår 2018
Altan Ja
Forældrekøb tilladt Ja
Elevator Ja
Parkering Ja
Gårdmiljø Ja
Egen Have/Grund Ja
Cykelparkering Ja
Sagsnummer 2521-266
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk