Du vil aldrig hjem.....

Beliggende meget nær Farnæs Skov og kun 400 meter fra vandkanten, finder I dette dejlige fristed. Stedet byder på en strand med både bade-/og bådbro.

Det der blandt andet også er et virkelig plus for dette sommerhus er, at når du er en del af grundejerforeningen, så har du adgang til en fælles swimmingpool, hvor du kan nyde sommeren.

Huset ligger ca. syv kilometer fra Sydmotorvejen, og I kommer derfor nemt hjem til sommerhuset. Der er en dejlig lukket have, som primært er bestående af græs. Derudover er der skur og brændeskur og lige nu er der også en trampolin, som bliver brugt hyppigt.

Det charmerende ved huset er også, at man kan gå ud på den ugeneret sol terrasse og nyde kaffen samt at en kold aften, hvor man har lyst til at lave snobrød, er der også en bålplads.

Selvom dette sommerhus er mindre, er det virkelig godt indrettet med plads til børnenes leg, de voksnes hygge med en kop kaffe, og generelt muligheden for at trække stikket ud og slappe af. Huset byder på en dejlig overdækket terrasse, der ligger i direkte forlængelse af stuen. Terrassen er ideel selv på de regnfulde sommer dage, hvor grillen stadig kan tændes, og man kan nyde maden i fred og ro. Køkkenet er dejligt og rummeligt med alle nødvendige faciliteter. Badeværelset er velindrettet, og sidst men ikke mindst er der to rigtig gode værelser, hvoraf det ene i øjeblikket har en køjeseng.
~
Huset er ligeledes udstyret med en luft-til-luft varmepumpe, som kan tændes inden du kører hjemmefra via wifi , for at sikre varme ved ankomsten. Der er også en Morsø brændeovn og varme flytning fra stuen til begge værelser. Varmtvandsbeholderen har en kapacitet på 90 liter, og der er gulvvarme på badeværelset. Der er mulighed for at få indlagt fibernet, hvis de nye ejere tænker, at det vil de gerne.
Huset er i øjeblikket udlejet gennem Novasol indtil den 31. december 2024. Sidste års lejeindtægt var cirka 70.000 kr.

Pris 875.000
Udbetaling 45.000
Brutto 5.039
Netto 3.994
Ejerudgifter pr. md. 1.697
Boligareal 58 m2
Grundareal 800 m2
Værelser 3
Etager 1
Byggeår 1967
Sagsnummer 2521-265
Ejendomstype Fritidshus
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk