Stor lejlighed med kæmpe altan og egen parkeringsplads

Livet her er vidunderligt, og du får mere end du nogensinde har kunnet drømme om. Når du køber denne lejlighed, investerer du ikke blot i et hjem, men også i en livsstil. Træd ind i den imponerende hall i Gemini Residence midt på Islands Brygge, og du vil næsten tabe pusten. Det store atrium giver en futuristisk fornemmelse, og du kan se hele vejen op gennem bygningen.

Når du træder ind i den velholdte lejlighed, vil du straks føle dig hjemme. Stuen er smuk og rummelig og fungerer som hjertet i lejligheden med det åbne, lyse Boform-køkken og pæne asketræsgulve. Opholdsrummet har vinduer fra gulv til loft, som sikrer et pragtfuldt lysindfald og naturlig sammenhæng med den~indbydende~ltan, som løber langs hele lejlighedens bredde.~

Altanen er overdækket og fungerer som en udvidelse af dit hjem, så du kan nyde udelivet næsten året rundt. Fra altanen har du en betagende udsigt over Islands Brygge og helt ned til Langebro, som er svær at beskrive med ord.

Lejligheden byder på to pragtfulde badeværelser; det ene en suite i forbindelse med forældre soveværelset, hvilket giver en form for privat oase, og det andet ved lejlighedens entré. Derudover har du et virkelig rummeligt værelse, som i dag er opdelt i to separate værelser. Det ene værelse har direkte adgang til altanen, og kontoret er indbydende takket være sælgers finesse med vinduer foroven i væggen, så sollyset kommer igennem fra altanen.

Denne skønne lejlighed ligger i det præmierede Gemini Residence lige ved cykelbroen til Fisketorvet. Her er 1. sal så højt beliggende, at det svarer til 3. sals højde. Der er elevatorer i bygningen, så du nemt kommer til og fra den velfungerende P-kælder, hvor brugsret til din egen faste parkeringsplads er inkluderet i prisen. Ejerforeningen har endda investeret i havkajakker, som står til fri afbenyttelse, når du vil udnytte beliggenheden lige ved vandet og de mange bademuligheder langs havnen.

Boligareal 185 m2
Værelser 4
Etager 1
Byggeår 1963
Altan Ja
Elevator Ja
Parkering Ja
Cykelparkering Ja
Sagsnummer 2521-240
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk