Unik beliggenhed med direkte adgang til den fælles have.....

Velkommen til denne unikke 2-værelses lejlighed, der udstråler stil og komfort i en perfekt blanding.

Beliggende i hjertet af Vesterbro, tilbyder denne lejlighed den ultimative kombination af byliv og fredelig oase takket være den betagende fællesgård, der er en sand juvel midt i byen.

Ved ankomsten møder du en mindre entre, der straks fører dig ind i det åbne og luftige stue- og køkkenområde. Øjet fanges straks af den smukke rå murstensvæg, der omkranser stuen og køkkenet og tilføjer en autentisk charme til rummet. Det sorte køkken er ikke kun et flot køkken, men det er også funktionelt.. Køkkenet smelter elegant sammen med stuen, der har direkte adgang til den idylliske fælles have.

Badeværelset er unikt, da der er særskilt bruse område og bare virkelig godt indrettet

Soveværelset er rummeligt og imødekommende med tilstrækkelig plads til både afslapning og produktivitet. Der er endda plads til et skrivebord, der giver mulighed for at skabe et hjemmekontor, hvis det ønskes.

Den virkelige perle i denne lejlighed er dog den direkte adgang fra din egen trappe ned til den betagende fælles have. Dette private tilslutningspunkt til haven er et sjældent fund midt i byens pulserende liv. Det er det perfekte sted til afslapning, udendørs måltider og sociale sammenkomster.

Lejlighedskomplekset tilbyder yderligere faciliteter, herunder et fælleshus, der bringer naboerne sammen, et fællesvaskeri for ekstra bekvemmelighed samt et privat kælderrum til opbevaring.

Denne lejlighed er ikke bare en bolig, det er en livsstil. Med sin perfekte beliggenhed, moderne design elementer og adgang til en fortryllende fælleshave, er denne 2-værelses lejlighed på Vesterbro et unikt fund, der giver mulighed for at opleve det bedste af både by- og naturlige verdener.

Boligareal 43 m2
Værelser 2
Etager 1
Byggeår 1884
Forældrekøb tilladt Ja
Gårdmiljø Ja
Cykelparkering Ja
Sagsnummer 2521-236
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk