Egen terrasse, sol og sammenhold

Et ny bygget område i blandt hyggelige eksisterende boliger – som giver en helhed til området.

I kan nu komme til at bo i et dejligt og meget indbydende rækkehus, hvor nabo skabet og hygge med hinanden er højsædet. Børnene kan løbe rundt og lege med hinanden og de voksne kan tage en kop kaffe på de forskellige terrasser, som hvert rækkehus har.

Dette rækkehus ligger i den række, hvor du har sol det meste af dagen. Så her vil du kunne nyde din have med et koldt glas vin.

Samtidig bor du tæt på det hele – indkøbsmulighederne, de offentlige transportmidler, børneinstitutioner og skoler – adgang til motorvejen samt hvis en af børnene vil gå til fodbold – så er det 5 minutter herfra. Du har simpelthen hele kombinationen af et fantastisk sted.

Selve rækkehuset har en god entre med højt til loftet – som giver en rigtig fin dimension til huset. Et fint toilet med hårde hvidevarer, hvor man i dette rækkehus, har udvidet toilettet til ind under trappen, så der er ekstra plads til evt. pusle plads mm.. Fint hvidt køkken, som er formet som et L og adskiller stuen og køkkenet med en rigtig fin og stor spiseplads. Du har adgang til terrassen fra stuen og køkkenet. 1. sal har et dejligt badeværelse med en god bruseniche samt et stort forældre soveværelse og 2 gode børneværelser. Terrassen har en super fin størrelse, hvor der er god plads til at sidde ude og nyde sommeren.

En vigtig ting, at bemærke, er at rækkehuset har status som en ejerlejlighed, hvorfor der er fællesudgifter, som blandt andet indeholder bygningsforsikring mm. Endvidere er en stor parkeringsplads til hele bebyggelsen.

Bemærk, at billeder og plantegning ikke er fra denne bolig, som er sat til salg, men en som er sammenlignelig i samme kompleks..

Boligareal 114 m2
Værelser 4
Etager 2
Byggeår 2018
Parkering Ja
Gårdmiljø Ja
Egen Have/Grund Ja
Sagsnummer 2521-227
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk