Egen have

Et lyst og dejligt hjem til en familie der vil bo tæt på byen men fredeligt

Et sjældent udbudt, moderne hus i gammelt villakvarter med central beliggenhed tilbydes til leje. Huset er i cykelafstand fra indre by og tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport (metro og bus) og Fields (et stort indkøbscenter i København). Derudover er der mange børneinstitutioner og skoler i nærheden. Du er i gåafstand fra Amager Fælled og kan nemt cykle til Amager Strandpark, Kalvebod Fælled og Naturcenter Vestamager.

Når du træder ind i huset, bydes du velkommen af en funktionel entre, som er nyttig til opbevaring af overtøj og sko. I stueetagen finder du et åbent køkken med god plads til spisning og også plads til en sofa eller andet. Derudover er der et ekstra værelse i forbindelse med stuen, som du kan bruge som en TV-stue, et ekstra kontor eller til andre formål. Fra stuen~, har du direkte adgang til en solrig have, hvor der er masser af plads til leg med bolde, en trampolin og hyggelige stunder med venner og familie ved bålpladsen. Stueetagen har også et mindre bryggers samt et fint toilet.

På første sal finder du tre lyse og velindrettede værelser, som er godt udnyttet og rummelige. Derudover er der et stort badeværelse med badekar og en walk-in closet med masser af plads til opbevaring på denne etage.

Et skønt hjem, hvor du hurtigt vil føle dig hjemme og have masser af plads til både praktiske aktiviteter og hygge.

Boligareal 133 m2
Værelser 5
Byggeår 2017
Ledig fra 15/07/2023
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Parkering Ja
Egen Have/Grund Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk