BOHRS TÅRN - DEN SMUKKESTE UDSIGT

Denne lejlighed kan ikke beskrives – det skal simpelthen opleves.

Udsigten fra 21. etage er den smukkeste, som du vil opleve hver dag udover blandt andet J.C Jacobsens Have, Søndermarken og Frederiksberg Slot. Og når solen går ned, har du første parket til dette smukke syn.

Først træder du ind i en flot foyer, hvor du tager en af de to elevatorer op til 21. sal.

Lejligheden har et stort åbent køkken som er inspireret af det eksklusive nordiske look, der med et lækkert og stilrent design udgør lejlighedens omdrejningspunkt, som naturligt hænger sammen med den store spise- og opholdsstue. 2 store badeværelse. Alle de 3 værelser i lejligheden har panoramavinduer, hvilket garanteret et smukt lysindfald og god udsigt uanset hvor i lejligheden du opholder dig. Sidst men ikke mindst et ekstra rum, hvor du kan lave walk inn closet eller lignende. Lejligheden har gulvvarme, indbyggede skabe, p-kælder ( betales særskilt hver måned).

Bohrs Tårn er 100 meter højt og ligger i Carlsberg Byen, som bugner af ekstraordinære spisesteder, caféer og butikker. Ældre bygninger og nye boliger ligger side om side, og i det umiddelbare nærmiljø har man Tapperitorvet og Humletorvet samt grønne åndehuller som eksempelvis J. C. Jacobsens Have.Skole, dagtilbud og Carlsberg Station er ligeledes inden for nær rækkevidde. Derudover er det et stort plus, at man er placeret lige mellem Valby, Frederiksberg og Vesterbro og har nemt til både tog, bus og metro.

Boligareal 185 m2
Værelser 4
Byggeår 2018
Ledig fra 01/06/2024
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Elevator Ja
Parkering Ja
Cykelparkering Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk