Smukkeste udsigt i Tuxens Tårn i Carlsberg Byen

Velkommen til Carlsberg Byen – Byen i Byen – hvor du har adgang til alt hvad hjertet begærer.

Du har nu muligheden for at leje denne skønne lejlighed i op til et år.

Bo med den smukkeste udsigt langt over byens tage i Tuxens Tårn og med en perfekt indrettet altan.

Selve lejligheden er indrettet helt perfekt. Du træder ind i en skøn og rummelig entre, som giver adgang til din store stue med det åbne flotte køkken. Køkkenet er stort og rummeligt og man skal passe godt på, at man ikke falder i staver herude, da man har udsigten direkte ind over byen, hvor den skønne altan ligeledes ligger. Entreen giver ligeledes adgang til 2 super fine gode værelser samt et stort badeværelse med både vaskemaskine og tørretumbler. Sidst men ikke mindst har du en forældre afdeling med et stort soveværelse samt dit eget bad/toilet. En virkelig veldisponeret lejlighed, som faktisk kan det hele.

Selve området har det hele om du er til dejlige gå ture i både i Jacobsens Have, Enghaveparken, Søndermarken og Frederiksberg Have.

Du bor tæt på rigtig fine indkøbs muligheder, fitness og yoga, offentlig transport både metro, busser og tog samt at du kan nå ind til Rådhuspladsen på 10 minutter på din cykel.

Ligeledes er området også fantastisk, hvis du har børn. Der ligger de skønneste børneinstitutioner lige i baghaven, Europaskolen, masser af skønne legepladser, tæt på Zoologisk Have – ja vi kunne blive ved.

Carlsberg Byen er fantastisk og det samme er denne skønne lejlighed.

Man kan mod betaling – holde i kælderen.

Boligareal 130 m2
Værelser 4
Byggeår 2021
Altan Ja
Ledig fra 15/08/2023
Maks lejeperiode P12M
Forkøbsret Nej
Møbleret Ja
Elevator Ja
Gårdmiljø Ja
Cykelparkering Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk