Elsker du solen? Så er det her du skal kigge videre!

Denne lejlighed har sol hele dagen med store panorama vinduer mod øst, syd og vest. Lejligheden har samtidig en stor sydvestvendt altan og dette er kun nogle af de fantastiske ting ved denne lejlighed.

Ligeledes skal det nævnes, at ejendommen er arkitekttegnet af Holgaard Arkitekter – hvilket gør første hånd indtrykket endnu mere wauw.

Du træder ind i en skøn fordelingsgang med indbygget skabe med god plads til tøj og sko. Når du træder ind i entreen har du allerede lys som strømmer igennem fra værelserne og den store stue – som har en helt fantastisk udsigt over Islands Brygges tagrykke mod Fælleden og Sydhavnen.

Før du kommer til stuen, har du et skønt og meget velindrettet badeværelse. Badeværelset er beklædt med store og lyse fliser fra Cæsar og har integreret vaskemaskine og tørretumbler.

Det store soveværelse vender mod øst og her har du et walk-in closet samt imponerende udsigt over Fælleden, så du vågner op til morgensol, grønne træer og fugle kvidren på Fælleden. Det andet værelse vender mod vest og har indbyggede skabe samt en flot udsigt ud over den grønne beplantningen på bygningen og kig til vandet. ~

Stuen ligger i forbindelse med det åbne snedker køkken – og er perfekt inddelt med mulighed for en stor sofagruppe – adskilt fra det store åbne køkken, hvor der er plads til langbordet, hvor man vil mødes og hygge sig til lange gode middage. Fra køkkenet/stuen af, har du adgang til din dejlige sydvestvendte altan hvor du kan nyde den skønne eftermiddags- og aftensol.

Og bare for at nævne nogle af de ekstra dejlige ting i denne lejlighed – så har lejligheden olierede egetræs gulve med gulvvarme og klimaanlæg. Yderligere er der også mulighed for at tilkøbe en parkeringsplads i kælderen for kr. 400.000.

Kom og se denne fantastiske lejlighed – du bliver forelsket med det samme.
~

Boligareal 113 m2
Værelser 3
Etager 1
Byggeår 2019
Altan Ja
Forældrekøb tilladt Ja
Elevator Ja
Parkering Ja
Sagsnummer 2521-197
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk