FANTASTISK LEJLIGHED - UDEN BOPÆLSPLIGT

3-værelses på 93 m2 med stor altan på ca. 29 m2

Velindrettet 3-værelses med god entré med plads til skabe. Lækkert køkken/alrum med køkken fra Køkkensnedkeren og Gaggenau hårde hvidevarer. Køkkenet er i sort og eg med en flot stålbordplade, som ligger i åben forbindelse med skøn lys stue med flere udgange til altanen med skøn udsigt. Stort soveværelse med lille walk-in med plads til skabe samt værelse. Dejligt badeværelse med vaskesøjle. Der er udgang til altanen fra alle opholdsrum. Sælger har i denne lejlighed opgraderet lejligheden med Sildebensparketgulve samt en stålbordplade i køkkenet.

Lejligheden er indflytningsklar 1. marts 2023 – man kan også se mere på https://havnebryggen-sirius.dk

Parkeringsplads:
Der er parkeringskælder og der er mulighed for tilkøb af en parkeringsplads til kr. 500.000

HavneBryggen Sirius;

Lige ned til vandet ved Københavns Havn, i det nye kvarter HavneBryggen på Islands Brygge, der er under udvikling af PensionDanmark, opføres 116 eksklusive boliger i to nyskabende ‘grønne’ tårne, der ligger attraktivt og frit på ‘Den centrale plads’. HavneBryggen Sirius lyser 45 meter op, som et vartegn for det stemningsfulde område. Med sine hvide og begrønnede facader og de generøse altaner, har bygningerne fundet en udtryksfuld rytme. Et sted hvor du kan føle dig hjemme og hver dag nyde den værdifulde arkitektur.

Boligen:

Kvalitetsniveauet er højt med stilfulde køkkener, Gaggenau hårde hvidevarer, Dornbracht armaturer m.m.

Ligesom køkkenet, er gulvene nøje udvalgt i forhold til boligernes høje kvalitet og sælger har valgt, at opgradere gulvene til sildebensparket.

Det skal fremhæves, at alle materialer, der er anvendt i byggeriet skal leve op til strenge krav omkring miljøcertificering. HavneBryggen Sirius er præ-certificeret til DGNB Guld.

Store grønne altaner langs facaden:
De skønne begrønnede altaner er langs facaden i hver bolig, og du har adgang til dem fra de fleste opholdsrum. De træbelagte altaner er rummelige og giver en ekstra dimension til boligen. Her på den overdækkede altan har du privatliv og finder ro. De specialdesignede plantekummer i beton, tilsluttes automatisk vandingssystem for tilførsel af opsamlet regnvand.

Boligareal 93 m2
Værelser 3
Etager 1
Byggeår 2023
Altan Ja
Elevator Ja
Parkering Ja
Cykelparkering Ja
Sagsnummer 2521-196
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk