Hygge og 2 altaner

Rigtig fin og vel indrettet lejlighed med god fordelings entré.

Lejligheden ligger på Jernbane Allé som for nogle kan være bekymrende med hensyn til gadelarm – men du mærker det ikke, når du først træder ind i lejligheden .

Lejligheden har to altaner, hvilket er super dejligt, og som samtidig ligger på hver sin side af bygningen.

Den ene altan er forbundet med stuen og vender mod Jernbane Allé, mens den anden altan er forbundet med køkkenet og har en hyggelig udsigt over villa kvarteret og grønne områder. Stuen har en alkove, hvor spisebordet passer perfekt ind, og der er også god plads til en sofa og hygge. Hvis du ønsker at nyde solen, er altanen i forlængelse af stuen et ideelt sted. Soveværelset, som vender mod villa kvarteret, er stille og roligt. Soveværelset har en god størrelse med plads til både et skab og eventuelt et skrivebord. Til sidst er der badeværelset, som selvom det er af mindre størrelse, har de nødvendige faciliteter og fremstår fint.

Alt i alt en perfekt disponeret lejlighed med en god fordeling af rum og funktioner. Med to altaner og en hyggelig indretning er der rig mulighed for at nyde både indendørs og udendørs opholdsområder.

Jernbane Allé strækker sig gennem Vanløse og forbinder forskellige områder og kvarterer i nærheden. Det er en central gade, der har nem adgang til offentlig transport, herunder tog, busser og metro, da den er tæt på Vanløse Station og flere busstoppesteder.

Ligeledes har du et bredt udvalg af faciliteter og bekvemmeligheder i nærheden. Der er indkøbs muligheder, herunder supermarkeder og butikker, hvor du kan finde dagligvarer og andet nødvendigt. Der er også restauranter og cafeer og mange hyggelige smørhuller.

Boligareal 58 m2
Værelser 2
Etager 1
Byggeår 1939
Altan Ja
Gårdmiljø Ja
Cykelparkering Ja
Sagsnummer 2521-188
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk