Ejendommen er beliggende på Ålandsgade – og selve lejligheden ligger på en stikvej væk fra gaden, hvilket både giver super godt lys, meget ro og en meget hyggelig udsigt udover den store fælles gård.

Ejendommen ligger få skridt fra Amager Centret og Metroen. Amagerbrogade og Holmbladsgade er lige rundt hjørnet – hvor der ligger mange hyggelige cafeer og special-butikker.

Yderligere er der kort afstand til Christianshavn, Amager Strandpark, Islands Brygge og Rådhuspladsen.

Lejligheden har liget fået en stor dejlig altan som matcher den smukke klassiske murstensejendom fra 1901.

Indenfor byder lejligheden på en fantastisk stemning, Der er flotte stuklofter, fyldningsdøre og lyse planke gulve. Du træder ind i en god fordelingsentre, hvor der er plads til sko og overtøj. Badeværelset er med separat brus – virkelig godt indrettet og holdt i lyse og venlige farver. Køkkenet har hvide elementer og egen vaskemaskine. Stuen er virkelig rummelig og meget nem at indrette. Der er god plads til sofaen og spisebordet. Selve soveværelset har en god stor størrelse og med udgang til din egen altan. Der er ingen tvivl om, at man vil sidde på altanen og få sig noget dejlig mad med sine venner en god sommerdag.

Lejligheden fremstår super flot og er 100% indflytningsklar og er også oplagt som et forældrekøb. Ejerforeningen er meget veldrevet og og har et dejligt fælles gårdmiljø – med både borde og bænke, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe.

Alt i alt – du får alt hvad hjertet begærer.

Boligareal 52 m2
Værelser 2
Etager 1
Byggeår 1901
Altan Ja
Forældrekøb tilladt Ja
Gårdmiljø Ja
Sagsnummer 2521-187
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk