HYGGE - FAMILIE - NÆRHED

Et ny bygget område i blandt hyggelige eksisterende boliger – som giver en helhed til området.

I kan nu komme til at bo i et dejligt og meget indbydende rækkehus, hvor nabo skabet og hygge med hinanden er højsæde. Børnene kan løbe rundt og lege med hinanden og de voksne kan tage en kop kaffe på de forskellige terrasser, som hvert rækkehus har.

Samtidig bor du tæt på det hele – indkøbs-mulighederne, de offentlige transportmidler, børne-institutioner og skoler – adgang til motorvejen samt hvis en af børnene vil gå til fodbold – så er det 5 minutter herfra. Du har simpelthen hele kombinationen af et fantastisk sted.

Selve rækkehuset har en god entre med højt til loftet – som giver en rigtig fin dimension til huset. Et fint toilet med hårde hvidevarer. Køkkenet er et vinkel køkken, som gør det helt vildt hyggeligt med direkte adgang til stuen – dog delt op af en væg, som gøre stuen rigtig god til at møblere. Du har adgang til terrassen fra stuen og køkkenet. 1. sal har et dejligt badeværelse med en god bruseniche samt et stort forældre soveværelse og 2 gode børneværelser.

En vigtig ting, at bemærke, er at rækkehuset har status som en ejerlejlighed, hvorfor der er fællesudgifter, som blandt andet indeholder bygningsforsikring mm. Endvidere er en stor parkeringsplads til hele bebyggelsen.

Boligareal 112 m2
Værelser 4
Etager 2
Byggeår 2018
Sagsnummer 2521-168
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk