Skøn villalejlighed på hjørnet af Eggersvej i Hellerup.

På det rolige hjørne af Eggersvej og Baunegårdsvej ligger denne fine villalejlighed og venter på at byde nye ejere velkommen. Beliggenheden er attraktiv med gåafstand til hverdagens fornødenheder såsom skoler, daginstitutioner, fritidsaktiviteter i bl.a. Kildeskovshallen, offentlig transport, busstoppested, s-togsstation samt nærmeste supermarked indenfor en radius af under 800 m. Lejligheden befinder sig på 1. salen af en meget velfungerende villa. Her og med en utrolig lav ejerudgift, får du alle glæderne ved at være husejer. Du får have, ugeneret terrasse med flisebelagt spiseplads, sydvestvendt altan/balkon med udsigt over områdets smukke ejendomme. Herudover masser af opbevaringsmulighed i skur samt i den tørre og højloftede kælder, egen indkørsel og parkeringsplads. Sidst men ikke mindst 149 m2 højloftet flot 1. sal med et utal af muligheder. Man kan i denne lejlighed både indrette sig egoistisk med få værelser og meget store opholdsrum eller alternativt gøre plads til den store børnefamilie med et større antal værelser. Lejligheden indeholder i dag; Hall med opgang til 1. salen, stor møblerbar repos, entre med god mulighed for at opbevaring af overtøj og sko. Stor møblerbar fordelingsgang til bl.a. det store spisekøkken med lille biopejs, 3 store værelser samt 2 badeværelser. Herudover 2 stuer en suite med lækker pejs der har fået installeret glasindsats med åbning mod begge stuer. Den ene stue med udgang til lejlighedens dejlige altan/balkon med den smukkeste udsigt til områdets ejendomme og trætoppe.
Kælderen på 149 m2 er meget tør og højloftet. Her har hver af de 2 lejlighedsejere deres egne disponible rum, det ene tilhørende 1. salen er indrettet som værelse (ej godkendt til beboelse), det andet brugt som opbevaringsrum. Hver anpart har ligeledes egne flotte snedkererede vinskabe. Fælles har de et praktisk badeværelse med toilet ved siden af den fælles vaskekælder med mulighed for at hænge vasketøj til tørre og hver egne vaskemaskiner og tørretumblere.
Begge villalejlighederne i denne smukke arkitekttegnede klassiske ejendom fra 1933, har været beboet af de nuværende ejere i henholdsvis 42 år og 14 år. Dette vidner om hvor god en stemning huset og fællesskabet her rummer.
Kontakt os i dag for en fremvisning.

Boligareal 149 m2
Værelser 5
Etager 1
Byggeår 1933
Altan Ja
Parkering Ja
Egen Have/Grund Ja
Cykelparkering Ja
Sagsnummer 2521-157
Ejendomstype Ideel anpart
Karina Svarrer
Ejendomsmægler MDE
51169966 Mobil
ksv@sweet-homes.dk