Charmerende sommerhus på 77 etagemeter med udsigt til Hornbæk Plantage og gåafstand til vandet.

Skønt sommerhus der løbende er blevet opdateret og nu fremstår indflytningsklart til en fantastisk sommer med masser af skønne timer på den nye ca 50 m2 store træterrasse. Udover træterrassen har sælger ligeledes indrettet helt nyt stort forældresoveværelse på ca 14 m2 (ej godkendt til beboelse) med adgang direkte til træterrassen. Huset indeholder herudover 2 øvrige værelser heraf et større soveværelse med skabsplads samt et mindre værelse evt. med plads til køjeseng. Huset indeholder således 3 soveværelser. Toilet og bad er som resten af huset opdateret med charmerende løsninger. Køkkenet er det originale køkken fra 1970 og er utroligt velholdt og yderst charmerende. Husets hjerte består køkken/alrum/spisestue hvor man nemt kan placere mange mennesker, både ved spisebord eller ved sofaarrangementet. Rummet kan på de kolde vinteraftener opvarmes med den hyggelige brændeovn, der dog blot er supplement til den utrolig effektive varmepumpe. På grunden findes i øvrigt et praktisk og frostfrit indbygget udhus samt herudover endnu et mindre udhus af ældre dato. Huset ligger på 1112 m2 koteletgrund, hvilket gør at man er ugeneret og tilbagetrukket fra vejen. Samtidig ligger huset på en skøn naturgrund der skaber et ugeneret ophold i forhold til indkig fra naboerne. Der er plads og mulighed for gæstehus på grunden om man skulle ønske det.
Huset har direkte udsigt ud over Hornbæk Plantage. Fra Orienvej er der direkte adgang til den naturskønne plantage og stranden hvor grundejerforeningen har egen badebro.
Du kommer på få minutter i vandet og ved en skøn sti langs stranden føres du direkte til Hornbæk Centrum med havnen, butikkerne og de mange hyggelige spisesteder som Hornbæk kan glæde sig over.

Boligareal 63 m2
Grundareal 1112 m2
Værelser 4
Etager 1
Byggeår 1970
Sagsnummer 2521-140
Ejendomstype Fritidshus
Karina Svarrer
Ejendomsmægler MDE
51169966 Mobil
ksv@sweet-homes.dk