Hyggelig 2-værelses med flot lysindfald og charmerende detaljer midt i Willemoeskvarteret.

Beliggenhed: Centralt på Østerbro med café- og handelslivet på Classensgade, Ndr. Frihavnsgade og Østerbrogade lige i nærheden. Desuden ligger lejligheden tæt på Søerne, Fælledparken, Langelinie og offentlig transport. På cykel har du kun 5-10 minutter til både Kbh. K og strandparken ved Svanemøllen.
Lejligheden: Den lyse lejlighed har et flot lysindfald og det smukkeste loft i stuen. Fra entréen har du adgang til alle lejlighedens rum. Stuen vender mod syd/vest og man har god plads til både sofaarrangement og spiseplads. Det smukke apotekerloft og det lyse plankegulv gør denne lejlighed til noget helt specielt og man føler sig rigtig godt tilpas og får lyst til at slå sig ned i den lyse stue. Køkkenet er placeret midt i lejligheden og med praktisk “serverings-åbning” ind til stuen. Man kan derved både kokkerere og underholde sine gæster samtidig. Køkkenet er utroligt charmerende og holdt i hvidt med stål og smuk træbordplade. Desuden er køkkenet udstyret med gaskomfur og opvaskemaskine. På den anden side af køkkenet ligger det rummelige soveværelse med skabsplads og kig til den hyggelige gård. Til lejligheden hører ekstraordinært stort tørt kælderrum.
Mange mindre lejligheder i city har udfordringer med badeværelsesløsningen. Men her i denne skønne lejlighed er der indrettet et dejligt badeværelse med både god plads ved toilet, håndvask og en rigtig bruseplads. I det hele taget fremstår lejligheden velholdt og pæn, lige midt i et af Østerbros bedste områder, Willemoeskvarteret.
Ejendommen: Flot Østerbroejendom fra 1900 med fjernvarme & dørtelefon. Desuden finders der et flot og velholdt gårdanlæg, der byder på grønne arealer og hyggelige kroge med borde, bænke og grill samt egen Petanquebane.

Boligareal 53 m2
Værelser 2
Etager 0
Byggeår 1900
Gårdmiljø Ja
Cykelparkering Ja
Sagsnummer 2521-138
Ejendomstype Ejerlejlighed
Karina Svarrer
Ejendomsmægler MDE
51169966 Mobil
ksv@sweet-homes.dk