Dejlig fin og stor vestvendt altan

Skøn 3 vær. lejlighed beliggende på det dejlig Islands Brygge – kun et stenkast fra den fantastiske strand Havnevigen ( Strandtorvet.). Lejligheden er perfekt indrettet og der er mulighed for, at lave et ekstra, rigtig fint værelse, hvis man har brug for det.

Du træder ind i en dejlig og meget brugbar entre, som fordeler helt perfekt til hele lejligheden. På venstre hånd har du 2 dejlige værelser, som har en skøn udsigt over fælleden og de charmerende kolonihaver. Det giver en ro, at sidde og kigge ud af vinduerne og bare nyde freden.

Et rigtig fint og godt indrettet badeværelse, hvor der både er plads til vaskemaskinen, tørretumbleren samt en pusleplads.

Virkelig flot og åbent køkken – og placeret så korrekt, at du kan sidde i din sofa og ikke se, hvis du lige har haft gang i alle potter, pander og gryder. Stuen ligger med god plads til en hjørnesofa/ sofa med chaiselong og et hygge område. Ligeledes god plads til et godt stort spisebord. Fra stuen af, har du adgang til en virkelig god altan med sol i løbet af dagen og kig til Havnevigen, hvor der er en rigtig fin plads til at man kan sidde og nyde en kop kaffe eller spise med vennerne, når du kommer hjem fra en lang dag på arbejdet.

En perfekt lejlighed, hvor der er virkelig gode indretnings muligheder.

Du har også mulighed for at tilkøbe en parkeringsplads, som ligger i kælderen.

Boligareal 90 m2
Værelser 4
Etager 1
Byggeår 2019
Altan Ja
Elevator Ja
Parkering Ja
Sagsnummer 2521-122
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk