Stor og lys rækkehuslignende lejlighed i 1. række til vandet på Islands Brygge

I kommer hjem efter en god dag på jobbet, og imens bøfferne steger på grillen kan I lige nå en dukkert i havnen, som kun er få meter fra jeres terrasse. Efter middagen sætter i jer over i jeres sofa og nyder den smukkeste sol gå ned over København og vandet – mens I sidder og nyder et glas. Dette kan blive jeres hverdag og skal opleves.

Denne unikke lejlighed ligger i første række til vandet. Lejligheden ligger langt over grundplan for selve Havnefronten og I kan derfor sidde i enten jeres dejlige stue eller på jeres 2 store – i alt 90 m2 – terrasser helt ugeneret. Disse terrasser – er sjældent set i en lejlighed i København – og I vil opleve en følelse af, at I faktisk ikke bor i en lejlighed – men i et fantastisk rækkehus – lige ud til Københavns havn.

Lejligheden emmer af hygge og eksklusivitet – og uanset hvor I end befinder jer i lejligheden har i udsigt til vandet og til Københavns skyline. Men lad os først starte med, at I træder ind i lejligheden.

Først på venstre side af gangen – med indbyggede skabe – har I et skønt soveværelse, hvor I om morgenen vågner op og har udsigt over den syd-vendte terrasse og vandet. Lidt længere oppe af gangen finder I det første flotte badeværelse med en fin bruseniche, speciel lavet skabsvæg med spejl samt din vaskemaskine og tørretumbler. I går nu nogle skridt videre og træder ind i den fantastiske stue, hvor man overvældes af den fantastiske 180 graders panorama udsigt til havnen og vandet. Stuen er så stor, at selvom man har det fine køkken i den ene del af lejligheden – så har du stadig mere end god plads både til spisebordet samt en “særskilt” afdeling til den store sofa, hvor familien kan samles. Ingen tvivl om, at~I også har mulighed for at lave de store sammenkomster med familien. I den anden ende af stuen er der fra en lille fordelingsgang adgang et godt kontor/værelse samt et større soveværelse – begge med udgang til lejlighedens nord-vendte terrasse, hvor familiens kajak ligger klar til en tur på vandet. Og sidst men ikke mindst lejlighedens andet badeværelse – ligeledes med en god bruseniche dobbeltvask og skabsvæg med spejl.

I kælderen under ejendommen har I mulighed for at tilkøbe jeres egen private parkeringsplads med tilhørende egen lade-stander.

Få det I drømmer om her – det bliver ikke bedre.

Boligareal 154 m2
Værelser 4
Etager 1
Byggeår 2017
Altan Ja
Elevator Ja
Parkering Ja
Gårdmiljø Ja
Egen Have/Grund Ja
Cykelparkering Ja
Sagsnummer 2521-097
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk