Nyt og smukt - et fantastisk hjem fra 2019

Dette er en hel unik mulighed for at få et helt nyt og virkelig flot hus i det eftertragtet Pilegårds-kvarter..

Her kan familien få hele pakken – bo tæt på fælleden, hvor du kan gå tur med børnene og hunden – tæt på indkøbs mulighederne og børneinstitutioner/skoler. En lille cykeltur og så står du ved metroen og er inde i byen på 15 minutter – kort sagt du får hele pakken her.

Man kan mærke – hvordan der er tænkt over indretningen og at familien er i højsædet. Forestil dig, hvor let en flytning dette er – du kan sætte dine møbler og ting på plads og så har du alt, hvad hjertet begærer.

Træd med ind og følg mig med rundt i huset. En super god og brugbar entre/bryggers, som virker 100 procent, når alle kommer hjem på en gang. Der er både plads til at få sat alle poserne på bordet, få tørt hunden under poterne og få alle børnenes tøj af – samtidig med, at der er styr på tingene. Så går vi videre og møder en fin fordelings entre, hvor du på din venstre hånd har et stort børneværelse og på højre hånd – det mindste af alle værelserne, som dog let kan bruges som børneværelse eller et rigtig fint kontor, hvis man arbejder hjemmefra. Længere fremme på venstre hånd har du det første badeværelse med en rigtig fin og stor bruseniche og derefter igen et stort børneværelse.

Derefter træder du ind i den meget smukke og store stue med åbent køkken, hvor du har et flot lys, da der er ovenlys over køkkenet. Stuen er opdelt på en hel unik måde med en lækker bio-pejs, som forbinder hele stuen på en unik måde. Stuen har plads til det store spisebord – med plads til hele familien og samtidig har du hygge krogen for sig, hvor der er rigtig god plads til den store sofa, hvor hele familien kan ligge og slappe af. Køkkenet er hele vejen rundt holdt i sort og du kan samtidig med at du står og laver maden, stå og kigge ud af vinduet og holde øje med ungerne. Ligeledes skal du bare trykke på vandhanen og så får du enten dansk vand, kogende vand eller iskoldt vand, som er helt fantastisk, når man lige skal skolde sutten, lave en kop te eller få en dejligt glas koldt danskvand på en varm sommerdag.

Yderligere på den venstre side af huset har du yderligere 1 stort børneværelse samt forældre soveværelset som har både eget walk-in-closet samt eget badeværelse. Her kan du når en dejlig dag er overstået og børnene ligger trygt i sengen – tænde for vandet og nyde et dejligt varmt.

Haven har mange hygge kroge og samtidig så stor, at det er et slaraffenland for børnene. Der er indrettet en fantastisk kunst græs bane, hvor du både sommer og vinter kan spille bold, hockey mm. En stor flise belagt terrasse, et skur og en have låge, som afslutter haven, så du aldrig skal bekymre dig om, hvor børnene er. Yderligere to pladser til bilerne foran huset.

Samtidig er der også lagt et blødgørings anlæg ind i huset, så vandet er blødt og samtidig bliver der passet på hårde hvidevarerne – grundet det mindre kalk.

Boligareal 159 m2
Grundareal 637 m2
Værelser 6
Etager 1
Byggeår 2019
Sagsnummer 2521-077
Ejendomstype Villa
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk