Instagram-glæde? Ikke altid

Når jeg ser boligannoncer fra de store kæder, tænker jeg tit, at det jo er en ren Instagram-verden, vi lever i: Glade familier, der finder smukke boliger, hvor de kan leve deres eventyrliv i al evighed.

Sagen er bare – at sådan er det jo sjældent. I min verden møder jeg de rigtige mennesker: Manden, der er blevet forladt af sin kone, og som nu skal finde en vej videre i en verden, der har mistet sin farve. Kvinden, der i en alt for ung alder skal sige farvel til drømmehuset, fordi hendes partner mistede livet til kræft. Og de andre københavnere, der skifter bolig mere af nød end af lyst.

Jeg ser dem alle. Og jeg forstår, at ofte er boligkøbet eller -salget forbundet med en livskrise, der skal håndteres med omsorg og omtanke. Så det gør jeg – lytter og hjælper. I Sweet-Homes er vi nemlig ikke Instagram-glamour-agtige. Vi er lige så menneskelige som vores kunder og har overskud og empati nok til at hjælpe med at finde vejen videre. Også i livets sværeste sceneskift.

Maria

PS.
Må jeg hjælpe dig med at sælge din bolig eller købe den næste? Så tag fat i mig. Du kan fange mig på tlf. 2464 0788 eller på kontakt@sweet-homes.dk

Compare