Hellere lille og vågen…

Nogle gange møder jeg mennesker, der fokuserer mere på min virksomheds størrelse end på de 27 års erfaring og de utallige faglige relationer, jeg har på det københavnske boligmarked. Jeg er såmænd ikke uenig i, at andre er større end mig, sagen er bare, at jeg ikke synes det er spor interessant.

Det interessante for mig er, at jeg personligt tager ansvar for en positiv fremdrift, og at jeg har viljen og evnerne til at præstere. Jeg viser det hver dag, når Københavns største projektudbydere og investorer har brug for ekspertrådgivning – og når private familier skal købe og sælge deres bolig.

I Sweet-Homes har vi allerede et team, der kan og vil. Og så er vi så privilegerede, at vi har venner, der står i kø for at blive en del af holdet, når muligheden byder sig.

Udfordringer er altså velkomne. Og lad os så én gang for alle få slået fast, at det er bedre at være lille og vågen end stor og doven.

Maria

PS.
Har I brug for en ekspertrådgiver til jeres projektsalg? Så tag fat i mig. I kan fange mig på tlf. 2464 0788 eller på kontakt@sweet-homes.dk

Compare