Robert Jacobsens Vej 24 st.dør2, Ressourcerækkerne, 2300 København S

Vi holder i øjeblikket individuel fremvisning grundet CORONA restriktioner

Ressourcerækkerne

Når man flytter ind et nyt sted – er det altid vigtigt, at man kommer godt ud af det med naboerne…. Og i Ressourcerækkerne er det lige netop det, man har tænkt på. Her vil man gerne kunne hjælpe hinanden…..Ideerne er mange….og du kan være en del af dette fællesskab. ~Ligeledes har man på taget af huset – lavet små kolonihaver, hvor der kan dyrkes grøntsager i koloniforeningen. Der er sti systemer på taget, som gør, at du kan komme rundt til fællesarealerne deroppe. Samtidig har man også tænk på, hvilke materialer der er brugt i huset – og her har man blandt andet genbrugt murstenene fra Carlsberg, som giver bygningen et differentieret udtryk i forhold til mange andre bygninger. Det skal ses og opleves.

Der er det helt fantastiske, at du ikke skal køre over i et parkeringshus – fordi du har mulighed for at leje din egen parkeringsplads under Ressourcerækkerne.

Her er både lejligheder og rækkehuse – ~og der er flere fællesarealer - samtidig med at boligerne ligger et dejligt sted i forhold til en gåtur på fælleden, metroen, Fields, København – ja vi kunne blive ved.

Beskrivelse rækkehus ~: Træd ind i en god entre, hvor du kan gå videre til dit dejlige køkken, hvor der er god plads til et stort spisebord. Endvidere et godt og velindrettet badeværelse med bruseniche. Du har så mulighed for enten, at gå ned i din kælder eller videre på 1. sal. Hvis vi tager kælderen først, så kommer du ned i et godt disponibelt rum, hvor din vaskemaskine og tørretumbler står. Du har endvidere adgang til parkeringskælderen herfra. 1. sal har et stort og rigtig fint soveværelse med skabe, et åbent værelse, hvor du let kan have enten et fællesrum til kontor, hygge eller lignende og så er der endnu et badeværelse med en stor bruseniche. På 2. sal har du en rigtig fin stor stue samt 2 værelser. Fra 2. sal går du videre op i dit private taghus, hvor du en vinteraften kan sidde og hygge dig med en god stol og bog. Herfra du udgang til din egen lille private ”terrasse”.~

BEMÆRK, AT BILLEDER, TEGNINGER ETC. GODT KAN VÆRE FRA EN ANDEN BOLIG END DENNE ANNONCERET BOLIG.