Robert Jacobsens Vej 24, 2. 2., Ressourcerækkerne, 2300 København S

Vi holder i øjeblikket individuel fremvisning grundet CORONA restriktioner

Ressourcerækkerne

Ring endelig til os på tlf. 24640873 for en individuel fremvisning.

Når man flytter ind et nyt sted – er det altid vigtigt, at man kommer godt ud af det med naboerne…. Og i Ressourcerækkerne er det lige netop det, man har tænkt på. Her vil man gerne kunne hjælpe hinanden…..Ideerne er mange….og du kan være en del af dette fællesskab. ~Ligeledes har man på taget af huset – lavet små kolonihaver, hvor der kan dyrkes grøntsager i koloniforeningen. Der er sti systemer på taget, som gør, at du kan komme rundt til fællesarealerne deroppe. Samtidig har man også tænk på, hvilke materialer der er brugt i huset – og her har man blandt andet genbrugt murstenene fra Carlsberg, som giver bygningen et differentieret udtryk i forhold til mange andre bygninger. Det skal ses og opleves.

Der er det helt fantastiske, at du ikke skal køre over i et parkeringshus – fordi du har mulighed for at leje din egen parkeringsplads under Ressourcerækkerne.

Her er både lejligheder og rækkehuse – ~og der er flere fællesarealer - samtidig med at boligerne ligger et dejligt sted i forhold til en gåtur på fælleden, metroen, Fields, København – ja vi kunne blive ved.

Lejlighederne er også forskellige - med deres egenskaber og størrelser. Så kom endelig og hør nærmere om de forskellige boliger vi har i Ressourcerækkerne.


Denne lejlighed er på 4 værelser, fordelt med 2 gode værelser med skabe, stort soveværelse med skabe, samt meget stor lys stue i forbindelse med åben køkken hvor alt fremstår nyt og lækkert. Endvidere er der et skønt stort badeværelse med vaskesøjle.
Fra stuen er der udgang til stor altan hvor solen kan nydes stort set hele dagen.
Tager man elevatoren højre op er der udgang til fælles tag terrasse.BEMÆRK, AT BILLEDER, TEGNINGER ETC. GODT KAN VÆRE FRA EN ANDEN BOLIG END DENNE ANNONCERET BOLIG