Ejler Billes Alle 11,4 dør 2, 2300 København S

Vi holder i øjeblikket individuel fremvisning grundet CORONA restriktioner

Ressourcerækkerne

Denne lejlighed er en super godt indrettet 2 vær. lejlighed, stor stue med åbent køkken med direkte udgang til din altan samt et flot badeværelse.

Når man flytter ind et nyt sted – er det altid vigtigt, at man kommer godt ud af det med naboerne…. Og i Ressourcerækkerne er det lige netop det, man har tænkt på. Her vil man gerne kunne hjælpe hinanden…..Ideerne er mange….og du kan være en del af dette fællesskab. ~Ligeledes har man på taget af huset – lavet små kolonihaver, hvor der kan dyrkes grøntsager i koloniforeningen. Der er sti systemer på taget, som gør, at du kan komme rundt til fællesarealerne deroppe. Samtidig har man også tænk på, hvilke materialer der er brugt i huset – og her har man blandt andet genbrugt murstenene fra Carlsberg, som giver bygningen et differentieret udtryk i forhold til mange andre bygninger. Det skal ses og opleves.

Der er det helt fantastiske, at du ikke skal køre over i et parkeringshus – fordi du har mulighed for at leje din egen parkeringsplads under Ressourcerækkerne.

Her er både lejligheder og rækkehuse – ~og der er flere fællesarealer - samtidig med at boligerne ligger et dejligt sted i forhold til en gåtur på fælleden, metroen, Fields, København – ja vi kunne blive ved.

Lejlighederne er også forskellige - med deres egenskaber og størrelser. Så kom endelig og hør nærmere om de forskellige boliger vi har i Ressourcerækkerne.

BEMÆRK, AT BILLEDER, TEGNINGER ETC. GODT KAN VÆRE FRA EN ANDEN BOLIG END DENNE ANNONCERET BOLIG