Robert Jacobsens Vej 28,1. 3. Ressourcerækkerne, 2300 København S

Åbent hus Ejler Billes Alle 11,5 dør 1

Ressourcerækkerne. Bemærk vi holder åben hus på Ejler Billes Alle 11,5 dør 1 , søndag fra kl. 1115-1145.

Denne lejlighed er en super godt indrettet 3 vær. lejlighed med 2 gode værelser, stor stue med åbent køkken og flot badeværelse.

Vi har flere forskellige indrettet 3 vær. lejligheder, som starter fra kr. 12.900+ forbrug.

Når man flytter ind et nyt sted – er det altid vigtigt, at man kommer godt ud af det med naboerne…. Og i Ressourcerækkerne er det lige netop det, man har tænkt på. Her vil man gerne kunne hjælpe hinanden…..Ideerne er mange….og du kan være en del af dette fællesskab. ~Ligeledes har man på taget af huset – lavet små kolonihaver, hvor der kan dyrkes grøntsager i koloniforeningen. Der er sti systemer på taget, som gør, at du kan komme rundt til fællesarealerne deroppe. Samtidig har man også tænk på, hvilke materialer der er brugt i huset – og her har man blandt andet genbrugt murstenene fra Carlsberg, som giver bygningen et differentieret udtryk i forhold til mange andre bygninger. Det skal ses og opleves.

Der er det helt fantastiske, at du ikke skal køre over i et parkeringshus – fordi du har mulighed for at leje din egen parkeringsplads under Ressourcerækkerne.

Her er både lejligheder og rækkehuse – ~og der er flere fællesarealer - samtidig med at boligerne ligger et dejligt sted i forhold til en gåtur på fælleden, metroen, Fields, København – ja vi kunne blive ved.

Lejlighederne er også forskellige - med deres egenskaber og størrelser. Så kom endelig og hør nærmere om de forskellige boliger vi har i Ressourcerækkerne.

BEMÆRK, AT BILLEDER, TEGNINGER ETC. GODT KAN VÆRE FRA EN ANDEN BOLIG END DENNE ANNONCERET BOLIG

Har du hørt om Keyhole?
Keyhole er et koncept der tilbyder indskudsfri lejebolig. Du betaler blot et fast beløb om måneden.
Klik her for at læse mere om konceptet bag indskudsfri lejebolig