Richard Mortensens Vej 80, 9.tv, Nordhuset, 2300 København S

DU TROR IKKE DINE EGEN ØJNE

Nordhuset:


Her bliver vi nødt til at sige BELIGGENHED, BELIGGENHED, BELIGGENHED.

Denne udsigt kan ikke forklares – men skal ses fra din altan…… Du har simpelthen den flottest udsigt i Ørestaden – vågn op hver dag – og kig direkte ud på fælleden….

Er du til en gåtur på fælleden – en cafe-latte på 8-tallet – eller ved naturlegepladsen….

Lejlighederne er bygget i kvalitets materialer fra top til tå, og når det kommer til inventaret, er der heller ikke skåret nogen hjørner: Alle boligerne er fuldt udstyret med Invita-køkken, hårde hvidevarer fra Siemens, vaskesøjle og gulvvarme på badeværelset, indbyggede garderobeskabe samt enten altan eller terrasse. Ejendommen har elevator, affaldsskakt, depotrum, cykelkælder og et stort P-hus lige under bygningen driftet af By og Havn. Der er også et stort fælleslokale på 115 m2, perfekt til fødselsdagen, konfirmationen eller barnedåben, samt et hyggeligt, børnevenligt gård miljø med adgang til sø og bådebro. Her kan man komme hinanden ved, grille eller bare sidde og nyde atmosfæren og udsigten over fælleden.

Beskrivelse lejlighed:

Super god indrettet lejlighed med en fantastisk udsigt. Godt åbent køkken - stor stue med direkte udgang til altanen. 1 dejligt værelse samt et rigtig fint badeværelse med hårde hvidevarer.

Ring til os på tlf. 24640788- da vi har flere boliger i samme prisklasse

BEMÆRK, AT BILLEDER, TEGNINGER ETC. GODT KAN VÆRE FRA EN ANDEN BOLIG END DENNE ANNONCERET BOLIG.