Glamsbjergvej 20D, 2770 Kastrup

Hjem til alt

Åben Hus søndag på Glamsbjergvej 18F kl.14:00-14:30

Vækkeuret ringer - klokken er 6.00 om morgenen. Du går ned af trapperne i din nye bolig til køkkenet - nogle vil kalde det et rækkehus andre en lejlighed - men lige meget hvad man kalder det - er det din unikke bolig med din egen terrasse.

Du træder ned i det rigtig godt indrettet køkken, hvor der er god plads til, at hele familien kan vågne op sammen over morgenmaden ved spisebordet. Stuen ligger i forbindelse med køkkenet og samtidig er der direkte adgang til terrassen fra både stuen og køkkenet.

Du kan nu høre, at alle er ved at stå op oven på, hvor de 3 gode og meget vel indrettet soveværelser er. Nogen er ved at stå ud af sengen - mens en allerede er gået i bad. Badeværelset er holdt i lyse og venlige farver og giver en rigtig god helhed på 1. salen. Det er også en tryg fornemmelse, at når alle ligger i deres senge om aftenen - så har man hinanden lige på den anden side.

Når I så har haft en lang dag og kommer hjem træder i ind i entreen, som er utrolig lys. Du kan høre, at vaskemaskinen, som står på det ekstra toilet der er i stueplan er ved at være færdig til at kunne ligge i tørretumbleren.

Her skaber man sig en hverdag, der fungerer optimalt for børnefamilien - en børnefamilie både med store og små børn. Alt ligger nemlig lige i baghaven - det er alt fra de gode skoler og institutioner, Tårnby Torv, fritids aktiviteterne, busserne og toget samt at man kun har ca. 9 km. til Rådhuspladsen og at man på 2 minutter i bil kan være på motorvejen.

Der er også dejlige gode fælles områder, der bliver lavet i forbindelse med byggeriet, hvor børnene kan mødes og lege videre og de voksne kan tage sig en vel fortjent kop kaffe. Og yderligere er der gode (gratis) parkeringsforhold og pladser


Ring til os på tlf. 24640788 og vi kan vise dig alle disse herligheder.