Strandlodsvej 11E, 7. th,, Greensquare, 2300 København S

HOME -SWEET-HOME- GREENSQUARE

Nu er udlejningen for etape 5 og 6 i Greensquare Garden igang - ring til os på tlf. 24640873.


Strandlodshuset og Oasen er nu klar til udlejning pr. 01.06.2020 - kom allerede nu og reserver din nye bolig. Ring til os på tlf. 24640873 og hør mere om disse skønne nye boliger - da alle de ledige lejligheder ikke fremgår af vores hjemmeside.

Kender ud Amager, så ved du allerede, hvor vi er og hvilke herligheder, der ligger indenfor få meters radius - da de gamle bygninger på denne grund tidligere har huset salget af mange smukke møbler tæt på Amager Strand. Men kender du ikke Amager, så kan vi kun fortælle dig, at dette sted - ligger fantastisk både i forhold til Amager Strand, metroen, indkøbsmuligheder, København, - ja alt hvad hjertet kan begære.

Dit hjem skal første og fremmest være en tryg base, hor du kan leve livet sammen med din udkårne, din familie eller dig selv. Det er her, du vågner, spiser, tænker, fester, drømmer - om og om igen.

Men et hjem er mere end det. Det er også alt det, der foregår uden for de fire vægge. Og når du kommer til Greensqaure, er det ikke så lidt. Her bor du nemlig ikke bare i en smuk, moderne bolig, hvor der er kælet for hver eneste detalje. Du bor i et førsteklasses område, hvor bygninger, stier, veje, træer og buske komme til at indgå i en smuk, gennemtænkt komposition, som skaber hyggelige gårdrum og små oaser. Her kan du sludre med naboerne og nyde ude livet, mens børnene leger i trygge omgivelser.

Flyt ind i en af de lækre moderne lejligheder, som er bygget i høj kvalitet.

DENNE LEJLIGHED:

Dette er en skøn 4 vær. lejlighed, som ingen har boet i før dig....

Dejlig stor stue med åbent køkken og direkte udgang til din store altan. Godt stort soveværelse med skabe og flot stort badeværelse samt 2 børneværelser.

Vi har flere 2 vær. lejligheder i +/- samme størrelse og priserne starter fra kr. 11.000 + forbrug.

Bemærk, at billeder etc. ikke nødvendigvis er fra lejligheden.