Strandlodsvej 27F,5.th. Greensquare, 2300 København S

Greensquare

Kender ud Amager, så ved du allerede, hvor vi er og hvilke herligheder, der ligger indenfor få meters radius - da de gamle bygninger på denne grund tidligere har huset salget af mange smukke møbler tæt på Amager Strand. Men kender du ikke Amager, så kan vi kun fortælle dig, at dette sted - ligger fantastisk både i forhold til Amager Strand, metroen, indkøbsmuligheder, København, - ja alt hvad hjertet kan begære.

Dit hjem skal første og fremmest være en tryg base, hor du kan leve livet sammen med din udkårne, din familie eller dig selv. Det er her, du vågner, spiser, tænker, fester, drømmer - om og om igen.

Men et hjem er mere end det. Det er også alt det, der foregår uden for de fire vægge. Og når du kommer til Greensqaure, er det ikke så lidt. Her bor du nemlig ikke bare i en smuk, moderne bolig, hvor der er kælet for hver eneste detalje. Du bor i et førsteklasses område, hvor bygninger, stier, veje, træer og buske komme til at indgå i en smuk, gennemtænkt komposition, som skaber hyggelige gårdrum og små oaser. Her kan du sludre med naboerne og nyde ude livet, mens børnene leger i trygge omgivelser.

Flyt ind i en af de lækre moderne lejligheder, som er bygget i høj kvalitet.

DENNE LEJLIGHED:


Skøn bolig - Dette er en skøn 3 vær. lejlighed, som ingen har boet i før dig....

Skøn bolig - som også kan anvendes til dele lejlighed for de studerende måske. Indeholder, stort soveværelse med skabe, endnu et værelse med skab, samt stor stue i forbindelse med køkken hvor alt i hårde hvidevare er med. endvidere stort badeværelse med vaskesøjle.

Ring på tlf. 24640873 og hør nærmere - hvilke lejligheder vi har ledige....da alle de ledige boliger ikke fremgår af vores hjemmeside.

Bemærk, at billeder etc. ikke nødvendigvis er fra lejligheden.