Constantin Hansens Gade 33, St. 1., 1801 Frederiksberg C

Frederiksberg C - Carlsberg Byen - Stor 2 værelses lejlighed på 83 m2 - sydvendt altan.

Heiberg Huse

Højloftet stuelejlighed på 83 m2 med en ideel rumfordeling, store vinduespartier og direkte udgang til sydvendt altan, hvor solen kan nydes.

Lejligheden er beliggende centralt på Frederiksberg C. på grænsen til København i det nye eksklusive bykvarter Carlsberg Byen. Her er butikker, grønne parker, J.C. Jacobsens Have og Carl Jacobsens Have (ikke åbnet for offentligheden endnu), cykelstier, koncerter, historisk arkitektur, smalle stræder, legepladser, by- og kulturliv, der alt sammen gør Carlsberg Byen til et kvarter for alle.

Lejligheden indeholder: Rummelig entré med skabe og god plads til kommode og spejl, soveværelse med skabsvæg, badeværelse med bruseniche og vaskesøjle, stort, lyst spisekøkken med store vinduespartier med fint kig mod de grønne fællesområder omkring Heiberg Huse og direkte udgang til den sydvendte altan. På den rummelige altan er der plads til et spisebord eller en sofagruppe. Fra altanen kan livet og udendørsaktiviteterne på Constantin Hansen Gade og Thorvald Bindesbølls Plads nydes i fulde drag fra privaten.

Boligen er indrettet med stilrent design i god kvalitet, der matcher det åbne, lyse rum. Det minimalistiske og grebsløse design, der går igen i boligens køkkenelementer, er fra KP/Mono fra HTH og blender eminent ind i det nordiske look, der kendetegner Heiberg Huse indvendigt og udvendigt. Desuden har samtlige overskabe indbyggede spots.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Badeværelset er derudover indrettet med et skabsmodul, og bordpladen er en hvid kompositbordplade med underlimet porcelænsvask. På gulv og vægge i brusenichen er der smukke, slidstærke grå fliser fra italienske Novabell.
Gulvene er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele boligen.

Heiberg Huse er to smukke bygninger med fælles arkitektoniske træk, der er tegnet af arkitektfirmaet Praksis Arkitekter og rummer i alt 30 boliger med en sublim beliggenhed klods op ad Rahbeks Allé. Ejendommene er henholdsvis 3 og 5 etager. Heiberg Huse er de eneste ejendomme i Carlsberg Byen, der har placering i Frederiksberg Kommune.

Ejendommen er opført i år 2018 og er energivenlig og med 3 lags termovinduer og gulvvarme. Mulighed for hurtigt fibernet til en fordelagtig pris gennem Fibereby. Der er parkeringskælder (mod betaling), kælderrum, elevator og dørtelefon. Der er også mulighed for P-licens til Frederiksberg kommune. Ejendommen har et dejligt gårdanlæg.

Lejligheden udlejes fra 1. oktober 2019. Der er ikke mulighed for at besigtige lejligheden før efter den 16. september 2019. Dog kan lejligheden besigtiges udefra og gennem vinduerne.