Kongedybet 2, 5. tv., 2300 København S

Bo over Byens tage.....

Disse skønne penthouse lejligheder ligger over byens tage og udsigten fra hver lejlighed er unik og speciel. Se solen stå op eller se solen gå ned over de grønne smukke tage – ord kan faktisk ikke helt beskrive den følelse du får, når du har taget trappen op til disse skønne lejligheder. Alle lejligheder har ligeledes en altan, hvor man kan nyde solen.

Du kommer til at bo et stenkast til mange fantastiske ting. Hop på cyklen og tag ind over Langebro, hvor du på 8 minutter er inde på Rådhuspladsen. Tag til Christianshavn og nyd de smukke områder, cafeerne. Gå ned på gaden og du er i starten af Amager – med adgang til Islands Brygge, Havnebadet og gå den anden vej og du er på vej mod Amager Strand. Helt igennem en fantastisk beliggenhed – hvor man kan komme til alle verdens hjørner på ingen tid.

Denne lejlighed:

Stor dejlig åben stue med adgang til altanen, som ligger vestvendt. Nyt HTH - Køkken som forbinder køkkenet og stuen helt unikt. Et stort og meget lyst soveværelse med altan døre, så du kan åbne en varm sommer dag og ligger og kigge på solnedgangen. Godt stort børne-/arbejdsværelse samt badeværelset.