Doris Lessings Vej 41H, 2300 København S

Fantastiske rækkehuse

Rækkehuse i størrelsen 116 - 129 kvm. udlejes i det dejlige Bella-kvarter tæt på alt hvad hjertet begærer.

Bemærk, at de åbne huse bliver afholdt i prøve boligen på Dorris Lessings Vej 21 D.

I kommer her til at bo tæt på metroen og andre offentlige transportmidler, Fields, fælleden, Royal Arena og alle de andre herligheder i Ørestaden. Samtidig er du også kun en kort køretur fra dejlige Islands Brygge med havnebadet, Amagerbrogade og lidt længere ude, har du skønne Dragør med dens charme.

Rækkehusene er inddelt ens, men med små forskellige differencer - alt afhængig af, hvilket rækkehus du specifikt kigger på.

Rækkehusene har alle en terrasse eller en terrasse og lille have samt et skur, hvor der er plads til cyklerne etc.

Du træder ind i rækkehuset og i stue plan har du en rigtig fin entre, et badeværelse med brus og et dejligt hvidt åbent køkken med alle nødvendige hårde hvidevarer. Her er mange indretnings muligheder, hvor du både kan lave en lille sofa afdeling og et spisebord - kun fantasien sætter grænser. Samtidig har du direkte udgang til din terrasse eller terrasse/have. Endvidere er der et depotrum under trappen, hvor der er god plads til alt det du ikke bruger i hverdagen.

På 1. sal har du en lys og meget rummelig stue samt et godt børne/soveværelse.

På 2. sal har du en fordelings entre til de 2 sove-/børneværelser samt endnu et badeværelse med brus samt vaskemaskine og tørretumbler.

Billederne og plantegningen er taget fra prøveboligen i nr. 21D og der vil derfor være differencer i denne bolig i forhold til de viste billeder.

Såfremt man har bil - er der en månedlig betaling udover huslejen. Se www.byoghavn.dk/parkering-front/parkering-orestad.aspx